Мнение за BMW 323 E36i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Мнение за BMW 323 E36i
честито..
и за този прословут разход на БМВ..
това са тотални щуротии.
образувал се е стереотип че колите ни харчели много..
разхода си е съвсен приличен спрямо конете и вървежа на колите ни.. така че.
ще се убедиш че не е нищо кои знае колко страшно..
а които се оплаква има едни пежа 106.. те не харчат нищо
и за този прословут разход на БМВ..
това са тотални щуротии.
образувал се е стереотип че колите ни харчели много..
разхода си е съвсен приличен спрямо конете и вървежа на колите ни.. така че.

ще се убедиш че не е нищо кои знае колко страшно..
а които се оплаква има едни пежа 106.. те не харчат нищо

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ston3
- Потребител
-
- Кара: '97 E36i 323 170 P.S
- Мечтае да кара: BMW 645 , M6
Относно разхода на гориво при мене. Заредих 22.4 литра т.е за 30.06 EUR тъкмо ми беше светнала лампата за резервата. След като светна отново бях изминал точно 257КМ. т.е смесения разход излиза 8.7-9.0л./100км. (искам да подчертая, че живея в планински район в Бавария, Германия) т.е тук са само баири. Разхода ме удовлетворява напълно! Но все пак ще продължа да го следя.
- ston3
- Потребител
-
- Кара: '97 E36i 323 170 P.S
- Мечтае да кара: BMW 645 , M6
Ето че след повече от една година бих искал отново да напиша едно може би заключително мнение по тази тема. Ползвах тази кола от 27.02.2014 до 25.08.215г. общ пробег за това време 31 344км. Честно ви казвам, който иска да вярва за цялото това време по тази почти 20г. кола аз не съм завил дори и едно болтче. АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ за периода на експлоатация. Разбира се наложи се да сменя накладки и дискове но предполагам е разбираемо (и то само задни). Смея да твърдя, че до момента това беше НАЙ-ДОБРИЯ автомобил, който съм имал. През зимата с нови зимни гуми никакви проблеми. За тези, които твърдят, че BMW не са коли за зимата спокойно могат да изпият по една студена вода или просто да си купят хубави гуми.
Изключително съжалявам, че трябваше да се разделя с колата по причини, че като цяло поостаря и по специално в Германия (където живея) вече доста рядко се срещата. Данъците и застраховките стават по-високи за старите коли а и започна да избива ръждичка тук там, поради, това че зимата тук е ужасна и се хвърля страшно много сол по пътищата, което Е..ва майката на купето (с извинение).
Не бих определил разхода като много висок. Аз живея в планински район с доста стръмни участъци. Среден разход на бензин (Смесен) около 7.5 лятото до 8-8.5 през по студените месеци.
Ако някой четейки този пост все още има съмнения относно това дали да си купи BMW или друга кола.... просто бих му казал че не случайно едно BMW на 15-20 години струва повече от OPEL или VW на 10. и повече от RENAUT или PEUGEOT на 5-7години. Но пък все пак това не е кола за всеки BMW е за хора с истински вкус към колите.
НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ПО_ХУБАВИ КОЛИ ОТ БМВ НЯМА НЯМА НЯМА НЯМА.... НЯМА И ДА ИМА!!!!
Изключително съжалявам, че трябваше да се разделя с колата по причини, че като цяло поостаря и по специално в Германия (където живея) вече доста рядко се срещата. Данъците и застраховките стават по-високи за старите коли а и започна да избива ръждичка тук там, поради, това че зимата тук е ужасна и се хвърля страшно много сол по пътищата, което Е..ва майката на купето (с извинение).
Не бих определил разхода като много висок. Аз живея в планински район с доста стръмни участъци. Среден разход на бензин (Смесен) около 7.5 лятото до 8-8.5 през по студените месеци.
Ако някой четейки този пост все още има съмнения относно това дали да си купи BMW или друга кола.... просто бих му казал че не случайно едно BMW на 15-20 години струва повече от OPEL или VW на 10. и повече от RENAUT или PEUGEOT на 5-7години. Но пък все пак това не е кола за всеки BMW е за хора с истински вкус към колите.
НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ПО_ХУБАВИ КОЛИ ОТ БМВ НЯМА НЯМА НЯМА НЯМА.... НЯМА И ДА ИМА!!!!
Или 150км извънградско с 10 литра. Нарочно го засякох, при положение че колата ми пуска богата смес последно време.
МоторЪ е м52б20 що годе читав. За градски условия не се наемам да коментирам

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Коя година викаш е колата 

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
baitun написа:Коя година викаш е колата
Всъщност коя кола? На автора на темата или колегата от горния пост?
С много любов към децата!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2