Волан съвместимост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Волан съвместимост
Знам че има теми, но утре трябва да оставя м-тех волана за претапициране и нямам време да търся из форума за което се извинявам!
Колата оригинално е с трилъчевия СРС волан с лампичка за ейрбег-а. Искам да сложа м-тех 2, но видях че отзад "пистата" е различна и съответно оригиналния е с една букса за клаксона, а м-тех е с 3 кабела. Въпроса е мога ли да вържа клаксона да работи коректно?
Колата оригинално е с трилъчевия СРС волан с лампичка за ейрбег-а. Искам да сложа м-тех 2, но видях че отзад "пистата" е различна и съответно оригиналния е с една букса за клаксона, а м-тех е с 3 кабела. Въпроса е мога ли да вържа клаксона да работи коректно?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Волан съвместимост
За М тех 2ката трябва да сложиш единичния четкодържач, показан от теб на последната снимка. Нито едно от 3те буталца на твоето не съвпада на пистата на М техника. Оттам връзването я ясно - маса на корпуса за ключа, която имаш и буталцето на пина за свирката. Така ще ти просвири Мтех-а, но и ще имаш светеща лампа на бега вече. Ако нямаш буталцето може и без него естествено, но няма да имаш клаксон. Твоето тройното го махаш при всички положения 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Благодаря колега. Разгледах чуждите форуми, там добре е описано какво трябва да се направи, въпроса сега е че този пин е само на доставка и трябва да се чака 10тина дена...
Темата е приключена
Темата е приключена

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря момчета, но не съм от София.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
И на мен ми трябва едно, така че колегата нека първо си намери и след това ако някой има излишно да пише ми 

Мъжът струва точно толкова,
8 мнения
• Страница 1 от 1