BMW 316i Проблем с двигателя...?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 26 Ное 2006, 1:26

Научих нова информация от предишния собственик на колата ми... Каза, че е сменял вала и т.н. но май повдигачите не е и можеби затова трака при загряло положение или най-вероятно съм налял някое боклук масло, което купих от някво село в стара планина...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 26 Ное 2006, 11:14

mladfen написа:Сваляш и накисваш повдигачите в нафта, след което ги разкарваш един по един с помоща на менгеме, маслото влияе в малка степен на тракането и то само като е студен двг. При тебе със сигурност не се налага смяна на повдигачите

ПП Ако те интересува по подробно пусни ЛС. Успех

Tочно това ме интересува ако можеш драсни някои ред :)
Последна промяна verdano на 26 Ное 2006, 16:44, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 26 Ное 2006, 15:36

Моите повдигачи също тракат при палене, когато е студено. Майстор ми каза, че имало добавки за маслото, с които имало вероятност 50/50 да се оправи положението. Някой чувал ли е за такива добавки?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 26 Ное 2006, 22:06

Eratosten написа:Моите повдигачи също тракат при палене, когато е студено. Майстор ми каза, че имало добавки за маслото, с които имало вероятност 50/50 да се оправи положението. Някой чувал ли е за такива добавки?

Аз не съм, но ако ти чуеш как се казват и откъде да си ги купим ще опитам 100 % защото при по-студено време се разтраква ..

Предишна

Назад към E36