е36 компакт ударено в района на Сл.Бряг

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: е36 компакт ударено в района на Сл.Бряг

Мнение от Atsalov » 19 Авг 2015, 0:43

dynalias написа:Според мен няма смисъл да търсиш някой да я оправя там. Поне не и на приемлива цена. Ще те бавят и няма да стане бързо. Аз лично ако си заслужава колата бих извикал някой да я вържем и завлачим макар и до София (тъкмо да прибере и вас) ще ти излезе най-много 200 лева да я прибереш, но после ще имаш време да си намериш ефтини части и т.н и ще ти е спокойно а не да се чудиш кога ще стане готова за да се прибереш или да я оставиш и след месеци да идеш пак до морето да си я вземеш... Плюс това и да се навие някой да я направи бързо за да се прибереш, ще я направи по бързата процедура и ще останеш после адски недоволен...

Евтини части има в мегапартс макар и някой хора да не са доволни аз само рейка си купих за 40 лева от там и останах доволен.

По магистралата нали? ИзображениеИ 200лв+съединител(в зависимост от модела на колата),акт-а е Бонус!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 19 Авг 2015, 7:59

Не изглежда много сериозен удар, купуваш най необходимото фарове, капак ако се налага радиатор. Стига да не е криво окачването ще се прибереш. Задължително по подбалканската.
Да не кажа силна дума, но само хората, които пишем в темата да ти изпратим най необходимото, който каквото има с уговорката да го върнеш в София, пак ще си дойдеш. Ако имаш инструмент разбирасе..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 19 Авг 2015, 10:55

Така и автора не каза само козметично ли е или има и по - навътре щети.
Ако трябва да се смени една маска, два фара, два калника, капак и броня, според мен си поръчва от мегапартса един капак. Маха бронята закрепя номера отпред (или ако има някаква евтина я закичва) изчиства стъклата от фаровете (ако са изправни според мен никой няма да забележи, че са без стъкла), некоя бадка от плажа го черпи една бира да напъне маската да не е толкова очеизбийно крива и по подблаканския се прибираш бавно и славно през седмицата, да няма трафик. Лудост е, но е най-евтиното пребиране.
Преди да тръгнеш спиш в църква и се молиш да не те спрат полицай.
Другия вариант е да поръчаш най-належащите неща и да ги мъчиш нещо да се натъкмят по колата, колкото да се прибереш :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Мнение от dynalias » 19 Авг 2015, 22:18

Atsalov написа:
dynalias написа:Според мен няма смисъл да търсиш някой да я оправя там. Поне не и на приемлива цена. Ще те бавят и няма да стане бързо. Аз лично ако си заслужава колата бих извикал някой да я вържем и завлачим макар и до София (тъкмо да прибере и вас) ще ти излезе най-много 200 лева да я прибереш, но после ще имаш време да си намериш ефтини части и т.н и ще ти е спокойно а не да се чудиш кога ще стане готова за да се прибереш или да я оставиш и след месеци да идеш пак до морето да си я вземеш... Плюс това и да се навие някой да я направи бързо за да се прибереш, ще я направи по бързата процедура и ще останеш после адски недоволен...

Евтини части има в мегапартс макар и някой хора да не са доволни аз само рейка си купих за 40 лева от там и останах доволен.

По магистралата нали? ИзображениеИ 200лв+съединител(в зависимост от модела на колата),акт-а е Бонус!

Стига бе човек, ще кажеш че не си виждал такива изпълнения. Стига да не си адския галфон и на съединителя нищо няма да му стане... Има вариант да се качи на колесар или платформа абе варианти бол, но никога не бих я оставил там да я правят защото по снимките личи че чак филтърната кутия се е отворила, значи има поразий и на вътре...
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 19 Авг 2015, 23:12

Всяка нормална кола ще хвърли съединителя до София, ако тегли! :winky:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Haddess » 20 Авг 2015, 8:41

Колега, кажи в крайна сметка, какви са пораженията. Ние виждаме само ламарината..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от avram1985 » 24 Авг 2015, 23:15

Колеги тази седмица мисля да отида да видя какво ще скалъпя , все още не знам какви са пораженията , геометрията не е крива но пластмасите вътре са леща , мисля и тампони на двигателя че са скъсани , скоростите само 2 ра и 4 влизаха няма как да я дам за 800 900 лв само газовата ми е толкова отделно джанти гуми какво ли не !
Ще гледам да я закърпя за момента ми трябва със сигурност капак ,фарове и броня поне да не бие на очи ! На теглич не мисля да я докарвам ако някой има колесар, е вариянт . Платформа ще е много пари
бла бла блаааа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от avram1985 » 10 Сеп 2015, 18:00

докарах го на платформа за 300 пари :) и не е толкова зле положението ! ще ми трябват някой неща де ако има някой колега да предлага части наи вече преден капак, броня и маска космос шварц!
бла бла блаааа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Haddess » 10 Сеп 2015, 20:38

Супер колега, успех с ремонта!
Изображение

Предишна

Назад към E36