проблем с километраж на бмв е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с километраж на бмв е36
здравейте
проблема ми е че манометрите за бензина и температурата не отчитат нищо колата е 1.6 м43 94 година
много рядко се случва да отчитат но тов ае много рядко
ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен
проблема ми е че манометрите за бензина и температурата не отчитат нищо колата е 1.6 м43 94 година
много рядко се случва да отчитат но тов ае много рядко

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: проблем с километраж на бмв е36
Колега, а опита ли с друго табло да видиш дали работят?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
ами слагах едно табло което изощо не заработи
между другото днес ми дадоха идея да си пусна теста на километража при теста всичко по километража работи говоря за онзи тест който като се пусне и всички стрелки отиват до края и се връщат
между другото днес ми дадоха идея да си пусна теста на километража при теста всичко по километража работи говоря за онзи тест който като се пусне и всички стрелки отиват до края и се връщат
колеги проблема още не е решен опитах с друго табло което работи но и с него не заработи бензиномера и температурата на водата
за това ще помоля по запознатите колеги да ме ориентират в коя от трите букси на таблото са кабелчетата за тези два манометара или ако някой може да даде ел схема на буксите в таблото ще съм много благодарен
за това ще помоля по запознатите колеги да ме ориентират в коя от трите букси на таблото са кабелчетата за тези два манометара или ако някой може да даде ел схема на буксите в таблото ще съм много благодарен
4 мнения
• Страница 1 от 1