Гърнето фъшти.Симптом за запушване?е46 генерация на е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Гърнето фъшти.Симптом за запушване?е46 генерация на е36?
Въпрос 1:
Преди няколко дена започна да се чува звук,като от загубен вакуум,но се оказа,че идва от гърнето
Едно приятелче покара колата и отстрани като влезе в обороти се чува точно фсссс.На място също е доловим-прилагам видео най-отдолу.
Въпрос 2:
Генерация от е46 328 пасва ли на е36 без сериозно преправяне?Причината е,че има много такива генерации на свестни цени,а и сами по себе си са доста по-нови от на е36...
Преди няколко дена започна да се чува звук,като от загубен вакуум,но се оказа,че идва от гърнето

Въпрос 2:
Генерация от е46 328 пасва ли на е36 без сериозно преправяне?Причината е,че има много такива генерации на свестни цени,а и сами по себе си са доста по-нови от на е36...

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Re: Гърнето фъшти.Симптом за запушване?е46 генерация на е36?
Понеже никой нищо не каза,май ще се окажа пионер
По въпрос едно...да това са симптомите на запушено гърне.
По въпрос две...да лесно пасва генерация от е46 328ci на е36 седан със шестак.Отзад гърнето му се режат ушите и се захваща с оригиналните на е36.Отпред двуцевката пасва.Единствения проблем е,че средното гърне на е46 е по-голямо и няма място за него.Решението е да се резне и замени с тръба(остават малко и крайно гърне) или да се замени с подходящ размер такова.Имам подходящо на нужното фи,но лично аз реших да опитам и покарам без него,пък ако ми надува много главата да стане с три гърнета

По въпрос едно...да това са симптомите на запушено гърне.
По въпрос две...да лесно пасва генерация от е46 328ci на е36 седан със шестак.Отзад гърнето му се режат ушите и се захваща с оригиналните на е36.Отпред двуцевката пасва.Единствения проблем е,че средното гърне на е46 е по-голямо и няма място за него.Решението е да се резне и замени с тръба(остават малко и крайно гърне) или да се замени с подходящ размер такова.Имам подходящо на нужното фи,но лично аз реших да опитам и покарам без него,пък ако ми надува много главата да стане с три гърнета

BMW e36 318TDS Touring
Opel Vectra B X16XEL
Opel Vectra B X16XEL
2 мнения
• Страница 1 от 1