Мнения специално за тази кола?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Мнения специално за тази кола?
Таз тема изведнъж стана интересна. Много кОпувачи ще се наредят май 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- packa
- Потребител
-
- Кара: кракомобил
- Мечтае да кара: 760i
Малко
беше и блонди ако е от значение? 

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Винаги като ходим да гледаме кола ,първото нещо което правя е да легна под колата.
Лицата на всички около мен ,как лягам с прилични дрехи на асфалта да гледам колата от долу...след това се изправям и казвам - Купуваме или не. Без да съм огледал нищо друго са неописуеми.
На снимки се гледат екстри и общо състояние... Което по тия снимки като гледам не е нищо което 500 лева няма да оправят.Разбирай халогени,огледала,махане на антената на тавана, ластни тук-там ,прагове и напасване на пасажерската врата ,щото ми изглежда виснала...
Иначе салона е този който аз търсих,пък се прецаках с кожа.Има подгрев и ... АСЦ на is-ка???.Подлакътника е за смяна...
Ако няма някви сериозни гнилочи и мотора пали ,върви и не трака като ТДС, я отнасям за 2500 барабар с каката...
Лицата на всички около мен ,как лягам с прилични дрехи на асфалта да гледам колата от долу...след това се изправям и казвам - Купуваме или не. Без да съм огледал нищо друго са неописуеми.
На снимки се гледат екстри и общо състояние... Което по тия снимки като гледам не е нищо което 500 лева няма да оправят.Разбирай халогени,огледала,махане на антената на тавана, ластни тук-там ,прагове и напасване на пасажерската врата ,щото ми изглежда виснала...
Иначе салона е този който аз търсих,пък се прецаках с кожа.Има подгрев и ... АСЦ на is-ка???.Подлакътника е за смяна...
Ако няма някви сериозни гнилочи и мотора пали ,върви и не трака като ТДС, я отнасям за 2500 барабар с каката...

Добре, няма ли значение че колата е била смляна отпред? Очиларката е син цвят? роговете 100% не са на място 

- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и 1998г
- Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи
В момента колата е пусната с друга обява за повече пари мисля, че беше около 3200 или 3000 там някъде и в коментарите пише, че удара от пред бил лек и бил само от едната страна и пича е написал в коментарите, че има пукнатина на предното стъкло което не е оферта :Д
Ето и обявата НОВАТА http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aau4vi

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
iceman12 написа:В момента колата е пусната с друга обява за повече пари мисля, че беше около 3200 или 3000 там някъде и в коментарите пише, че удара от пред бил лек и бил само от едната страна и пича е написал в коментарите, че има пукнатина на предното стъкло което не е оферта :Д![]()
![]()
Ужъмбена е отпред като моята

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2