Бмв е36 316 м40б16 странен проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Бмв е36 316 м40б16 странен проблем

Мнение от lumkata » 05 Авг 2015, 17:20

Добър ден колеги вече месеци се чудя и не знам какво да правя и реших да пиша тук ако някои има същия проблем или можете да ме ориентирате къде ми е проблема ситуацията е следната:
Преди 1 година зимата колата се намокри и почна да прекъсва като е студена като подам газ оборотите спадат леко после се дигат не може да се форсира мени оборотите но не много и реших да я оставя до лятото после почнах да я правя след като и сложих чип колата си работи перфектно не прекъсва както и дам газ и веднага ускорява обаче с чипа оборотомера не ми работи сложих стоковия и пак си работи но се едно друга кола прекъсва а бе с 2 думи за нищо не става взех друг комп и същото с оригиналния чип има оборотомер но не работи както трябва сложих му чипа и колата е пушка но нямам оборотомер от какво може да се дължи това ,че без чипа колата е пълен кенеф и с него нямам оборотомер не мога да си го обясня ако ви трябва друга информация съм насреща дано решим този мои проблем колеги ще чакам да пишете.Поздрави,

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Бмв е36 316 м40б16 странен проблем

Мнение от vladi_a_i » 05 Авг 2015, 20:16

Долу ламбда сондата как е...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар

Re: Бмв е36 316 м40б16 странен проблем

Мнение от lumkata » 05 Авг 2015, 20:51

Сега като ме попита може и това да защото с чипа ми я изключиха и няма проблем а фабричния чип се базика и прекъсва и пука чат пат дали е от това? Поздрави

Назад към E36