OEM разпънка Е36 М3
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: OEM разпънка Е36 М3

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Много добре ти се е получила разпънката, според мен!
- Бобито
- Потребител
-
Интересува ме, ако можете да споделите, като си правите сами разпънките, фланеца с болтовете към бомбето, от какво се ползва, от стари тампони на макферсони или сами ги изработвате?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Тампона би бил прекалено тънък. Най-лесно и хубави стават на лазер. По дебели от 4-5мм няма смисъл.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Бобито
- Потребител
-
Мерси!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
5мм ламаринен лист го дадох на стругаря и му казах да направи два отвора с желание диаметър. Останалото е мерки, рязане и заваряване. Имам едни стари тампони и мислех да пробвам с тях, но както каза КРЕТЕН ми се стори доста тънко желязото по него и се отказах.
Иначе покарах малко тези дни и ефекта е силно изразен не само при бързи завои. Директно сравнение с преди и сега показва, че предницата е много по-устойчива в завой, и малко или много това усещане се предава върху цялата кола. С две думи резултатът надскочи очакванията ми, за което съм много щастлив.

Иначе покарах малко тези дни и ефекта е силно изразен не само при бързи завои. Директно сравнение с преди и сега показва, че предницата е много по-устойчива в завой, и малко или много това усещане се предава върху цялата кола. С две думи резултатът надскочи очакванията ми, за което съм много щастлив.

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3