Двигателят гасне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dragmaster
- Потребител
-
Двигателят гасне
Здравейте колеги , става въпрос за M43b16 . Днес като запалих колата си работеше напълно нормално без промяна в оборотите . След като започнах да карам след 200-300 метра усерих загуба на тяга , докато накрая почна да гасне и да хълца ако не подавам газ . За секунда ми светна лампата на акумулатора и после изгасна . Не мисля , че е от него тъй като до вчера колата си работеше перфектно .Нещо не зарежда динамото . Бях си сменял въздушния филтър . Възможно ли е да не съм напаснал нещо и оттам да е проблема . Огледах всичко е добре затегнато . Имаше и буря снощи , възможно ли е нещо да е попаднало в ауспуха и да се задушава ? Мерси предварително
- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
Re: Двигателят гасне
dragmaster написа: Имаше и буря снощи , възможно ли е нещо да е попаднало в ауспуха и да се задушава ?

- dragmaster
- Потребител
-
Re: Двигателят гасне
ljubo73 написа:виж дали имаш газ
газта в момента е малко но все още не се е включил звуковият индикатор , че е на привършване . Не е изключено и газта да е кофти , но и като съм на бензин работата е същата оборотите играят . Странното е че си паркирах и загасих колата перфектно работеща и на сутринта като запалих се случи това

- Larry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: служебна кола...
- Детайли за колата: 1994 E36 M43
5 мнения
• Страница 1 от 1