Проблем е36 1.8i не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем е36 1.8i не пали
Привет колеги.
Имам следния проблем. Прибирам се от работа преди няколко дни колата си работеше нормално без никакви явни проблеми.Проблема дойде сутринта когато тръгнах да запаля, мотора на стартера върти но все едно не изхвърля бендикса ,после пробвахме с баща ми да я дръпнеме но и тогава не запали.(Оказа се че брат ми я е подкарал през ноща и бил спрял някъде си и после не искала да запали)
Издърпахме я до сервиз и от там ми казаха че ми е скъсан разпределителния вал и да си търся нов двигател.
След това баща ми я зе при него да я прегледа и се оказа че разпределителния вал е здрав и коляновия също, въртяхме с гидория и се усешта че мотора не блокирал има си компресия. Мотора е М43Б18
Ако някой има някакви идеи да споделя.
Благодаря предварително
Имам следния проблем. Прибирам се от работа преди няколко дни колата си работеше нормално без никакви явни проблеми.Проблема дойде сутринта когато тръгнах да запаля, мотора на стартера върти но все едно не изхвърля бендикса ,после пробвахме с баща ми да я дръпнеме но и тогава не запали.(Оказа се че брат ми я е подкарал през ноща и бил спрял някъде си и после не искала да запали)
Издърпахме я до сервиз и от там ми казаха че ми е скъсан разпределителния вал и да си търся нов двигател.
След това баща ми я зе при него да я прегледа и се оказа че разпределителния вал е здрав и коляновия също, въртяхме с гидория и се усешта че мотора не блокирал има си компресия. Мотора е М43Б18
Ако някой има някакви идеи да споделя.

Благодаря предварително

- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Re: Проблем е36 1.8i не пали
Провери си зацепването на газоразпределителния вал.
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
Помпа,бушон на помпа, датчик колянов вал, трябва да се проверява.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Направете първо една компютърна диагностика , какви валове , какви двигатели .....
4 мнения
• Страница 1 от 1