е36 compact пали когато реши!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- shabanski
- Потребител
-
- Кара: BMW e34 ACS
- Мечтае да кара: M6
е36 compact пали когато реши!
Здравейте, от няколко дни когато отключвам колата (няма аларма или имобил.) се отключва само едната врата все едно няма ток давам на контакт лампите си светят ярко въртя и не завърта грам, заключвам я след 30 мин отивам отключвам работят и двете врати пали си колата все едно нищо и така
прави го по 2 3. пъти на ден гледах клемите стегнати са, стартера пипах гаиките са стегнати.
Възможно ли е някоя клетка на акумулатора да е отишла или има нещо хлабаво или незнам и аз
помагайте

прави го по 2 3. пъти на ден гледах клемите стегнати са, стартера пипах гаиките са стегнати.
Възможно ли е някоя клетка на акумулатора да е отишла или има нещо хлабаво или незнам и аз
помагайте

Mpowering People
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: е36 compact пали когато реши!
включвател на стартера , или клемореда / пакета който излиза от ключа / ако е акумолатор няма как един пьт да не пали а малко по кьсно да пали 

- shabanski
- Потребител
-
за акумулатора ок ама защо не пали само когато централното не работи 

Mpowering People
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
shabanski написа:за акумулатора ок ама защо не пали само когато централното не работи
Пробвай нещо друго , влез в колата и я заключи от бутона , имитираш заключване отвьн . Изчакай 20-30 сек. сложи ключа и се опитаи да запалиш ако не завьрти - колата ти има фабрична блокировка която прави мизериите , тук вече - електричар / аларми и т.н. /

- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Година, мотор...?? Ако ти отключва само едната врата значи не отива сигнал до модула на централното заключване или отива но недостига ток за да отключи останалите врати , а едната се отваря заради завъртането на ключа(понеже казваш, че нямаш аларма или имобилайзер, значи отключваш с ключа). Ако няма достатъчно ток за да ти отключи вратите няма и да завърти стартера, а , че светят силно лампите - това не е критерий, че има достатъчно ток. Провери си масите към купето може да са хлабави и за това ту има ток ту няма.
- shabanski
- Потребител
-
Точно това си мисля и аз най вероятно има нещо разхлабено утре ще разровя да видя дано не е блокировка някаква

Mpowering People
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Е36 има заключване на ключалките...... Ако има някаква заводска аларма то тя ще заключи и ключалките и с ключ няма да може да се отключи колата, а само с дистанционно. Друг вариант на заводска аларма е когато се отвори вратата по някакъв начин без да е използван ключа започва да свири специален за целта клаксон който е скрит под чистачките. Ако има друг вид 'гаражно монтирана' аларма, която да речем не свири тя може прекъсва запалването(ако е свързана тази опция), но не може да блокира отключването на другите врати, защото те са свързани към модула за централното(който е заводски и там нямаш голямо поле за изява). Според мен проблема ти не е в някакъв вид аларма или имобилайзер.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
chino///M написа:Година, мотор...?? Ако ти отключва само едната врата значи не отива сигнал до модула на централното заключване или отива но недостига ток за да отключи останалите врати , а едната се отваря заради завъртането на ключа(понеже казваш, че нямаш аларма или имобилайзер, значи отключваш с ключа). Ако няма достатъчно ток за да ти отключи вратите няма и да завърти стартера, а , че светят силно лампите - това не е критерий, че има достатъчно ток. Провери си масите към купето може да са хлабави и за това ту има ток ту няма.
то
И аз мисля че става въпрос за хлабава маса. Случвало ми се е подобно нещо с хлабава масата на мотора. Както казваш лампите светят на таблото обаче като завъртиш нищо не се случва. Не помня обаче да съм имал проблем с централното

- shabanski
- Потребител
-
Здравейте колеги, оказа се, че под шофьорската седалка под мокета всичко беше мокро и масите на инсталацията бяха клеасали и скъсани!!!
Вързах ги на едно и всичко е ОК!!!!
много лесно и бързо се оправя
всичките маси са при предните гайки на седалката
поздрави и мерси за подкрепата

Вързах ги на едно и всичко е ОК!!!!
много лесно и бързо се оправя
всичките маси са при предните гайки на седалката

поздрави и мерси за подкрепата

Mpowering People
9 мнения
• Страница 1 от 1