Счупени релси и щипки предни мигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- sosick
- Потребител
-
- Кара: E36 320i
Счупени релси и щипки предни мигачи
Здравейте колеги,
преди няколко години в жк Лозенец ми откраднаха предните мигачи, и то така ги бяха изтърбушили, че щипките и релсите откъм двата фара са счупени. Новите ги закрепих със свински опашки , но за смяната на крушка правя е*ати схемите - режат се, остават луфтове, за единия дори откачам фара, за да ги закрепя предварително и да ги монтирам заедно. И накрая дори не изглеждат симетрично - различни луфтове и т.н.
Та молбата ми е някой, който има някакво по-добро и адекватно решение на проблема да сподели как е постъпил
Благодаря ви предварително
преди няколко години в жк Лозенец ми откраднаха предните мигачи, и то така ги бяха изтърбушили, че щипките и релсите откъм двата фара са счупени. Новите ги закрепих със свински опашки , но за смяната на крушка правя е*ати схемите - режат се, остават луфтове, за единия дори откачам фара, за да ги закрепя предварително и да ги монтирам заедно. И накрая дори не изглеждат симетрично - различни луфтове и т.н.
Та молбата ми е някой, който има някакво по-добро и адекватно решение на проблема да сподели как е постъпил

Благодаря ви предварително
- ИвоЕ36
- Потребител
-
- Кара: Е36 320-ка
- Мечтае да кара: влекач V8 Bi-turbo
Re: Счупени релси и щипки предни мигачи
И аз съм така колега.Явно проблема ще се реши като си земим нови фарчета
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нови фарове или поне здрави кутии от някои със строшени стъкла в които да поместите вашите. Или вариант 2 силикон, рапидки и свински опашки 

- ИвоЕ36
- Потребител
-
- Кара: Е36 320-ка
- Мечтае да кара: влекач V8 Bi-turbo
това за кутиите не се бях сетил ще го имаме напредвид 

Да ама в случая ви трябват стъкла! Релсите са на рамката на стъклото и обикновено са най-проблемната част на фаровете.
Само на DJ auto релсите са толкова меки, че се огъват като гума във всички посоки. Трудно да ги счупи дори някой, който бърза и не е свалял мигач.
Само на DJ auto релсите са толкова меки, че се огъват като гума във всички посоки. Трудно да ги счупи дори някой, който бърза и не е свалял мигач.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
5 мнения
• Страница 1 от 1