Най-после Проблема с Таблото РЕШЕН!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Най-после Проблема с Таблото РЕШЕН!
колеги и при мен има подобен проблем... таблото се саморестарира от време навреме,не засича правилни километри , бензиномера спада рязко и се връща в реална позиция само при откачане и след известно време закачане на акумулатора. И след някои друг километър стрелката пак пада прекалено бързо (колата е 318). Купих едно табло 2-ра употреба и всичко е 6 освен пак този бензиномер.... може ли проблема да е в този кварцов елемент, а ако не моля дайте мнение на какво може да се дължи това..
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
От скоро съм собственик на БМВ и още с закупуването му имам проблем с таблото. От време на време ми работи оборотомера,разходомера и температурата на водата. Сервизната индикация при неработещи такива свети постоянно. Когато тръгне таблото да работи ( евентуално ) стрелката за температурата за водата се вдига до мястото където реално трябва да отчита и сервизната индикация изгасва. Дори и да спре да работи оборотомера и разходомера обаче стрелката за температурата на водата не променя позицията си. Понякога в движение прекъсват доста разходомера и оборотомера. Та въпроса ми е дали и при мен ми прави проблем този кварцов елемент? Благодаря предварително 

- BorisMitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Внимателно
- Мечтае да кара: Нещо страшно
Специалистите с таблото да ви питам
Карам си прав път без дупки без кривини... Както си карам изведнъж километража и оборотмера води бензини всичко пада до 0 и после пак пали и се вдига до моментните стойности .. Някой да хвърля боб и да казва 

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
BorisMitev написа:Специалистите с таблото да ви питамКарам си прав път без дупки без кривини... Както си карам изведнъж километража и оборотмера води бензини всичко пада до 0 и после пак пали и се вдига до моментните стойности .. Някой да хвърля боб и да казва
Еми т'ва е същата схема- чети темата и действай.

- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
Колеги някои може ли да ми каже как се сваля платката от пласмасата
Буксите за кабелите не искат да излизат
Буксите за кабелите не искат да излизат
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
- Staskooo
- Потребител
-
- Кара: BMW 530 D E39 2002
- Мечтае да кара: BMW E60 M5
Здравейте колеги имам проблем с таблото,проблемът е следния таблото се рестартира когато си поиска прочетох темата и започнах да търся такъв Кварцов резонатор но не намирам по магазините,интересува ме дали този ще ми свърши работа : http://panda-bg.com/bg/product/%D0%9A%D ... -U/140036/
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Staskooo написа:Здравейте колеги имам проблем с таблото,проблемът е следния таблото се рестартира когато си поиска прочетох темата и започнах да търся такъв Кварцов резонатор но не намирам по магазините,интересува ме дали този ще ми свърши работа : http://panda-bg.com/bg/product/%D0%9A%D ... -U/140036/
Става с този кварц, но като гледам ги нямат в наличност!!! Преди време си поръчах точно такива и продаваха само по 3бр., явно са усетили за какво се използват......

Благодарности за темата...две табла са отново на въоражение

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
в крайна сметка някой знае ли място, където да ги има тези, или други дето стават кварцове..
тук в София, ако пише в интернет, че ги има - обаждаш се по телефона и... естествено няма

тук в София, ако пише в интернет, че ги има - обаждаш се по телефона и... естествено няма

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5