Бензин вместо Дизел 325 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata_dupnica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D
- Мечтае да кара: BMW E60 530D
- Детайли за колата: Лукс...
Комфорт...
Класа!
Бензин вместо Дизел 325 tds
Здравейте колеги. Вчера отивам на бензиностанцията и вместо да ми сложат дизел, бензинджията започна да сипва бензин. Видях го на време и го спрях, но вече беше сложил около 5 литра бензин. Досипахме още около 20 литра дизел. Дали може да се случи нещо?
Искаш да продаваш в цял свят ->Уеб дизайн и Онлайн маркетинг
Re: Бензин вместо Дизел 325 tds
Стават такива грешки. За 5л. бензин, малко ми се виждат 20л. дизел за добавяне..при първа възможност долей още толкова.
Имаше някакво уж безопасно количество, което може да се обърка, но не карам дизел и помня. На пълен резервоар 1-2л по спомен...
Друг път просто се убеди, че момчето посяга към правилният пистолет за гориво, преди да влезеш да плащаш
То и вода с боклуци не трябва да има в дизела, но в бг горивата се случват разминавания.., та 325 е корава машинка, може да се разминеш.

Имаше някакво уж безопасно количество, което може да се обърка, но не карам дизел и помня. На пълен резервоар 1-2л по спомен...
Друг път просто се убеди, че момчето посяга към правилният пистолет за гориво, преди да влезеш да плащаш

То и вода с боклуци не трябва да има в дизела, но в бг горивата се случват разминавания.., та 325 е корава машинка, може да се разминеш.

- vankata_dupnica
- кандидат ентусиаст
-
Комфорт...
Класа!
Сложих още 15 литра нафтичка. Дано няма ядове.
Тряснаха ми малко над 10 бенз и допълних резервоара ама ми беше 80л. и нямаше проблеми. Сега е хубави и да и сипеш двутактово синтетично масълце половинка поне за смазване и ще си пушка , няма място за притеснения ако го направиш. ПС: Ама го разбъркай в малко гориво преди да буфнеш .
- vankata_dupnica
- кандидат ентусиаст
-
Комфорт...
Класа!
Благодаря колеги. Сложих и малко масло, но ми препоръчаха да не е 500 ml, а не повече от 200. За сега всичко е ОК.
Абе, само да не си втълпявам, ама имам чувството, че тая кола се отпуши нещо. Прави ми впечатление, че сякаш е малко по-пъргава, но продължавам да си мисля, че само си внушавам.
Все пак. Благодаря ви момчета!!!

Абе, само да не си втълпявам, ама имам чувството, че тая кола се отпуши нещо. Прави ми впечатление, че сякаш е малко по-пъргава, но продължавам да си мисля, че само си внушавам.
Все пак. Благодаря ви момчета!!!

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
vankata_dupnica написа:Благодаря колеги. Сложих и малко масло, но ми препоръчаха да не е 500 ml, а не повече от 200. За сега всичко е ОК.
Все пак. Благодаря ви момчета!!!![]()
![]()
Заради бенза е

Зимата служебните печки им слагаме между 10 и 20% бензин в резервоарите, палят от четвърт и препарират всичко в категорията

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:..... и препарират всичко в категорията![]()
![]()

7 мнения
• Страница 1 от 1