С какво гориво карaте вашите Е36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
t0sh написа:Honzik написа:Mr.President написа:Един приятел с Мотор го изчислил и му сложили 1 литър повече при условие, че мотора ми събира 12, те му сипали 13 литра гориво на Шел... Направете си сами сметката не знам..
Мен сигурен човек ми е казвал, как с негов колега като ходили да зареждат на OMV Бъкстон/Околовръстно и колегата му показал малък фокус..... първите 1.20лв от пистолета излезнал..... въздух....
яко.. ми аз ще ги карам да ми плисват в кофа или ще си мъкна туба да видя че тече, и тогава в резервоара
То така е голяма мизерия целия в бензин да ставаш заради тапаците дето крадът.. Не знам какво да правя ама ще си зареждам пак на Лукойл докато разбера дали става от там, ако не ще пробвам всички наоколо бензиностанции ама то така едва ли ще разбера голяма разлика..
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
м/у другото ако приемем че лъжат с по лев или литър на зареждане, дори само заради това определено си струва да се сипва от празно догоре а не за по 10 - 20 лева
иначе за лукойл бензин няма да сбъркаш - за шел са само лоши отзиви, ОМВ - смесени, лукойл не съм чул лош отзив? а и аз карам само с лукойл и съм доволен от 10 резервоара насам

иначе за лукойл бензин няма да сбъркаш - за шел са само лоши отзиви, ОМВ - смесени, лукойл не съм чул лош отзив? а и аз карам само с лукойл и съм доволен от 10 резервоара насам

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
t0sh написа:м/у другото ако приемем че лъжат с по лев или литър на зареждане, дори само заради това определено си струва да се сипва от празно догоре а не за по 10 - 20 лева![]()
То пак зависи от Лукойл-а , но един приятел също ми препоръча Лукойл и наистина няма лоши отзиви за тях, така че наистина ще си зареждам от там докато не ги развалят надявам се още не са..
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
На километража си има лепенка,че не е препоръчително да се кара с друго, с по-малко октаново число от 95.Мисля че всичко друго е добре дощло.Аз я зареждам с 98 и съм доволен.Сипвам на всяка бензиностанция,като ми се наложи.Инече избягвам частните,защото мисля че разреждат горивата с води и др. бози-с цел печалба! Аре ,всичко най-на всички и без аварийно карене!!! 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
zipper написа:На километража си има лепенка,че не е препоръчително да се кара с друго, с по-малко октаново число от 95.Мисля че всичко друго е добре дощло.Аз я зареждам с 98 и съм доволен.Сипвам на всяка бензиностанция,като ми се наложи.Инече избягвам частните,защото мисля че разреждат горивата с води и др. бози-с цел печалба! Аре ,всичко най-на всички и без аварийно карене!!!
сипвай сипвай и пиши тука без да четеш, особено на Шел така по-редовно... и си купи 2 по 100 кърпички после за в сервиза като ревеш

- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Супер 100 на ОМВ в Банишора. По-добре върви отколкото с 95, веднъж заредих на Шел и не мисля да повтарям. Лукойл не съм ги пробвала още, въпреки препоръки на мои познати.
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Добре де, защо никой не кара с 92, като германците си дават даже 91 за М40В16/18?
Аз карам с 92, пълнил съм резервоара и с 95 - разлика не усещам нито на вървене, нито в разхода. Не робувам на дадена верига бензиностанции, но определено избягвам случайните.
Отскоро съм и на газ, така че:
95%пробан-бутан / 5% бенз92
Аз карам с 92, пълнил съм резервоара и с 95 - разлика не усещам нито на вървене, нито в разхода. Не робувам на дадена верига бензиностанции, но определено избягвам случайните.
Отскоро съм и на газ, така че:
95%пробан-бутан / 5% бенз92

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
t0sh написа:
сипвай сипвай и пиши тука без да четеш, особено на Шел така по-редовно... и си купи 2 по 100 кърпички после за в сервиза като ревеш
Аз одеве цъкнах 30 кила V-Power... недей говори така, че следващите 300км ше я слушам с докторски слушалки

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d

"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."