Преминаване от панелен към конусен въздушен филтър?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Преминаване от панелен към конусен въздушен филтър?
rezo_vip написа:Здравейте колеги , сега свалях панела с въздушният филтър за да снимам нещата които имам в предвид.
Въпросният въздуховод , който просто си виси...
Въпросното "нещо" , което предполагаме че е картерната вентилация:
1.
Нали проблема идва от първата снимка - цената в ДАРУ http://darucar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0 ... 1%81%D1%82
Има доста тдс-и на части колко трябва да ти искат като ново е 40 лева,а и няма да режисираш филма,в който ще си и актьор,и продуцент,и банкер.
- rezo_vip
- Потребител
-
- Кара: 328ci
- Мечтае да кара: E46 ///M3 CSL
- Детайли за колата: m52tu
Еххх.. много ме тролвате с тази змиъ въпреки , че не съм го измислил аз това
. Убийци на ентусиазъм 

Ама ти не искаше тунинг пък ще слагаш JR конус . Вземи си панелен спортен като ти е мерак . От конус със стокова турбина няма никакъв ама съвсем никакъв смисъл , то затова и не си намерил теми някой да го е правил. Със сток турбина 2 години карах на 1.7 бара и нямаше недостиг на засмукан въздух , затова и се опитваме да те откажем от излишни разходи . По-лесно ще си оправиш стоковия въздуховод да го уплътниш , защото е убийствено за мощността да засмуква топъл въздух ( както и за разхода ) . Успех.
- rezo_vip
- Потребител
-
- Кара: 328ci
- Мечтае да кара: E46 ///M3 CSL
- Детайли за колата: m52tu
Стоково турбината нали е на 1.1 бара , на 1,7 не успя ли да я "избушиш" за 2 год. (един колега беше направил същото и вървеше много в продължение на месец-два после не излизаше от бокса)

rezo_vip написа:Стоково турбината нали е на 1.1 бара , на 1,7 не успя ли да я "избушиш" за 2 год. (един колега беше направил същото и вървеше много в продължение на месец-два после не излизаше от бокса)![]()
Ами ще я избушиш , като не е пипната преди това и кой знае на колко милиона оборота е , естествено , но пък кефа цена няма . Стоково е на 1.2 бара , на 1.7 пиково , когато потрябва обаче върши работа .
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2