320 - работи на по малко цилиндри

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

320 - работи на по малко цилиндри

Мнение от Angelov91 » 13 Мар 2015, 1:00

М50б20 без ванус ( с Агу) така проблема е следния. Губи цилиндри прекъсва не го прави постоянно когато на нея и е кеф сменил съм куп работи и пак :banghead: запалвам е примерно работи като 4асовник и след малко се започва като е прехвъля на газ проблема изчезва за 2 мин и си е усещам как си работи , някой път като е изгася карал съм е известно време всичко е ОК непосредствено след това е запаля пак губи някои цилиндър прехвърлям е на газ и проблема изчезва... Прави ми впечатление ,че когато е студено времето го прави това най-често като загрее самата кола по не се появява това нещо. По колата съм сменил бубини ,свещи , чисто нова ламбда сонда (оргинална) , дебитомер , филтрите съм ги сменил .Дали е от температурния датчик :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: 320 - работи на по малко цилиндри

Мнение от zvetiko » 13 Мар 2015, 9:23

Колега, след като двигателя работи добре на газ, би трябвало проблема да е в горивоподаването.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 13 Мар 2015, 9:26

Aми той трябва да ти е завит на главата, като ти го загуби, откачи му буксата, и виж дали има разлика, като се съмняваш в него. На M52B28 е в предния край, до соленоида на ваноса. Кръгъл такъв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: напред с вратите
Мечтае да кара: M3

Мнение от Angelov91 » 13 Мар 2015, 13:48

Добре като го откача трябва ли пак да тръгне ако е прекъсвала до преди това , а нямам с какво да го замеря дали работи :(
Изображение

Назад към E36