Разглабяне ключалка за палене и вадене патронника?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Разглабяне ключалка за палене и вадене патронника?
Колеги, някой има ли идея как се разглабя тялото на ключалката за палене? Понеже не искам да ползвам втори ключ, та идеята е да разглобя 2 различни патронника и да им разменя ключалките. Голямото тяло, което ми държи лостчетата е с нарязано легло за нейния патрон. Всичко е различно като захващане на загарките, въртящата част към бендикса и т.н. Отзад ключалката е с кръгъл край, докато новата е с плосък и не може да влезе, да се прибере да щракни и да завърти.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Разглабяне ключалка за палене и вадене патронника?
Колега, виж във Важните теми на Е34.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Тука трябва да ръчнеш с нещо, а ключа трябва да се завърти в опрелено положение. Май беше между първо и второ, както е на таблото. Трудно става но това е начина...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Ваденето от корпуса е ясно. Нали се вижда че съм я свалил и за инфо - ключа на на първи контакт и с фиба, леко закривена в края, а в другия Г образна и се завърта фибичката леко към таблото да се усети че пружинира и се връща към ключа. Така като се бутне излиза, но си е пипкава и търпелива работа.
Питането е да извадя ключалката от патронника! Демек - това в което влиза ключа как се измъква от цялата работа на снимката?
Питането е да извадя ключалката от патронника! Демек - това в което влиза ключа как се измъква от цялата работа на снимката?
Последна промяна kagebista на 05 Мар 2015, 14:18, променена общо 1 път
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Ми нали тфа съм написал бре. И очертал даже.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Тази дупка играе единствено роля да извади тялото от корпуса. По никакъв начин не оказва влияние на това да излезе ключалката само 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Аве, начи съм забравил кво съм правил
Извини ме.

7 мнения
• Страница 1 от 1