Mалко помощ за двигател от е46 на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Alex Kishishev
- Потребител
-
Mалко помощ за двигател от е46 на е36
Здравейте , М52Б28ТУ е двигателя който ми монтираха на Е36. двигателя разбрах че след като запали няма да може да отчита температуа и обороти - което предполагам може да се поправи с външни датчици и скали за отчитане , по-големия проблем с ABS е това което ме притеснява искам колата и да мож дае спира ! Молбата ми е да ме насочите към някого който вече се е справял с подобен проблем или би могъл да се справи !
Предполагам че даже мога да сваля ABS от Е46 от който е свален мотора ако е възможно или нужно за да се адаптира !
Зная че наи -добре ще е да сменя двигателя но от изветсно време загубих надежда че ще мога да продам М52Б28ТУ или да го заменя за по стария 2.8 от Е36 така че съм без варианти !!!
Предполагам че даже мога да сваля ABS от Е46 от който е свален мотора ако е възможно или нужно за да се адаптира !
Зная че наи -добре ще е да сменя двигателя но от изветсно време загубих надежда че ще мога да продам М52Б28ТУ или да го заменя за по стария 2.8 от Е36 така че съм без варианти !!!
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
Re: Моля за малко помощ е46 към е36
спокойно и без ABS ще ти спира колата-стига да е с дискове и апарати спрямо мотора 

2 мнения
• Страница 1 от 1