Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Димитър Стефанов
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525TDS
- Мечтае да кара: BMW E60
Re: Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Аз съм имал подобен проблем с оригинален немски баласт. След около 4 год работа се появи проблема. Понякога светва понякога не. Имам познат майстор голям маняк на електроники и ми го отвори, махна силикона и го оправи. Работи няколко дена и пак почнаха проблемите. Пак го отвори и пак го оправи но пак за няколко дена. Накрая си купих китайски боклук за 15 лв и вече 3 год нямам проблем. Мисълта ми е че няма смисъл да пробваш да ремонтираш нещо, на което ремонта му е по скъп от нов в магазина.
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
Re: Баласта на ксенона подлежи ли на ремонт?
Не знам дали имам право да споменавам марки затова нямам . Въпросния баласт слим струва 40 кинта . Дали съм доволен - не съжалявам ,че преди 5 години брулнах 350 кинта за биксенон. Това за предната кола. Сега ми вършат чудесна работа и на новата.
Ако имам право да кажа марка ще кажа ,даже мисля скоро да си поръчам два баласта и за халогените .
А и още ,като ги купувах пича ми каза ,че от 6 години кара с ксенона и още не му е правил проблеми дори и крушките са още от комплекта. Сега продължава да ми случи вярно
Едит:
Моя грешка 80 лева струвал аз го смятам в евро
Ако имам право да кажа марка ще кажа ,даже мисля скоро да си поръчам два баласта и за халогените .
А и още ,като ги купувах пича ми каза ,че от 6 години кара с ксенона и още не му е правил проблеми дори и крушките са още от комплекта. Сега продължава да ми случи вярно

Едит:
Моя грешка 80 лева струвал аз го смятам в евро

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2