Въпрос относно ремонт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Въпрос относно ремонт
maxpower написа:bum_bum написа:То може би капака на клапаните се криви с времето и с каквато и гарнитура да сложиш все може да пуска. Аз два пъти съм сменял и все оригинална слагам и все теква по някое времеПри следващото сваляне се чудя дали да не го занеса тоя капак да го челосат.
По чуждите форуми масово битува мнението, че Рейнц не става и ползват основно Елринг.
Смени ли гумичките на шпилките дето дръжат капака?
+1, може да не уплътнява добре като стегнеш...
bum_bum написа:То може би капака на клапаните се криви с времето и с каквато и гарнитура да сложиш все може да пуска. Аз два пъти съм сменял и все оригинална слагам и все теква по някое времеПри следващото сваляне се чудя дали да не го занеса тоя капак да го челосат.
По чуждите форуми масово битува мнението, че Рейнц не става и ползват основно Елринг.
На едната кола съм с рейнц, на другата елринг. Рейнца е твърд, докато елринга ми беше мек... Аз предпочитам Елринга.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямам спомен за гумичките, но вероятно да. То по тая глава само халумина, касетите на валовете и повдигачите май останаха дето не са сменяни 100 пъти. Ще взема сега едни за всеки случай и един Елринг пък да видим какво ще стане.
Колеги утре ще я слагам гарнитурата та сега последно да слагам ли по малко силикон на ъглите както беше старата или само да я мацна с масълце навсякъде и да я слагам така.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2