Накладки, шарнири, биаледки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Накладки, шарнири, биаледки
Кажете някакви хубави марки за накладки, шарнири и биаледки... и да изкарат така известно време пък и аз да съм по-спокоен... и магазин откъдето да купя оригинални такива в София?
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
ф
феродо са добри единствения проблем е свиренето като караш бавно и докоснеш педала, аз съм с такива и дискове брембо макси нарязани и съм доволен от накладките меки са мен това ме инрересува. Стига да не са менте и да не те дразни скрибуцането от време на време взимай такива, магазин....да ти кажа незнам.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Аз съм с АТЕ накладки и дискове АТЕ стандартни вентилирани за модела и нямам никакво скарцане. Може да се получи свирене на накладките в два случая според мен. Първо, ако накладките имат много метал в тях и стържат яко по диска и второ, ако накладите са "изпържени" в процеса на каране по някое време.

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
аз сменях на моето бебче двата шарнира и тампоните на носачите сложих и DELPHI малко по скъпички са но сам доволен , още по добре е на TRW но много трудно можеш да намериш от таз марка да не казвам невъзможно ,това е моя првценка защо имам магазин за авточасти и имам някакви наблюдения а за накладките да ти кажа нещо кога трагнеш да си копуваш , когато търнеш с пръст върху накладката колкото повече те изцапа и ти стане черен пръста толкова е по добра
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
turbo написа:Аз съм с АТЕ накладки и дискове АТЕ стандартни вентилирани за модела и нямам никакво скарцане. Може да се получи свирене на накладките в два случая според мен. Първо, ако накладките имат много метал в тях и стържат яко по диска и второ, ако накладите са "изпържени" в процеса на каране по някое време.![]()
Малка поправка.Накладките скърцат защото задната им част се трие в спирачния апарат а не защото имат повече метал в тях.За да не скърцат гърба на накладките се маже с една паста.Мисля че Лики Моли имаха такава.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
flober написа:още по добре е на TRW но много трудно можеш да намериш от таз марка да не казвам невъзможно
TRW мисля ,че са само опаковъчна фирма тоест не произвеждат ,но не съм сигурен в това

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
12 мнения
• Страница 1 от 1