Какви седалки пасват в е36 купе ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Какви седалки пасват в е36 купе ?

Мнение от u`F`o » 06 Фев 2015, 0:56

Привет, колеги,

Проверих в realoem по парт номера, търсих с търсачката на форума и не успях да открия отговор на този банален въпрос. Искам да си сложа нови/по-нови/други седалки в е36-цата, като разбира се, предпочитам да мина с под 500лв за салон. В този ред на мисли стават ли от компакт? А от седан или комби? Или може би е по-добре, така и така съм с рекаро, просто да го мина на тапицер?

Поздрави,
Николай

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Какви седалки пасват в е36 купе ?

Мнение от Vanqu1sh » 06 Фев 2015, 1:28

Като сложиш от седан или комби нали няма да могат да се вдигат.
Писано е по темата viewtopic.php?f=8&t=299274

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 06 Фев 2015, 1:39

Всичките са еднакви.Обиколи моргите! Има интересни неща,но за 500 при кадърен тапицер и ферари тапицерия няма да го вдига,но и това е на късмет.Трябва да си наясно наистина какво искаш и да го получиш.Всичко е обаче повърхност,отдолу си е същото.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Фев 2015, 11:20

Ако са ти добри дунапрените, претапицирай твоите, единствения вариант да ти се допрат задните части в нещо ново и качествено.
В Бургас, преди година платих около 240лв за труд и материали. Резултата на мен ми хареса.
Има колега, КИЧОНЕ (дано не бъркам), който пише във форума и се занимава с кожи, може да попиташ за вариант, а тапицера е в М. Рудник, мога да дам телефон.
Ето резултата, изкуствена-дупчена кожа и тапицерски плат:
2013-09-11-263.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 06 Фев 2015, 13:17

Lenco написа:Ако са ти добри дунапрените, претапицирай твоите,

Дунапрените са перфектни. Седалките нямат скъсано. Понеже е рекаро от шофьорската страна е протрито, но здраво. Салонът е седял много на слънце и е избелял. Това го прави да изглежда много много стар. Механизмите по седалките работят.

[quote="Lenco"]
В Бургас, преди година платих около 240лв за труд и материали. Резултата на мен ми хареса.
Има колега, КИЧОНЕ (дано не бъркам), който пише във форума и се занимава с кожи, може да попиташ за вариант, а тапицера е в М. Рудник, мога да дам телефон.
Ето резултата, изкуствена-дупчена кожа и тапицерски плат:
2013-09-11-263.jpg

Колега, тази седалка е просто страхотна! И начинът по който излежда, както и самата тапицерия... Сгъва ли се? Виждам, че е предвидена за спортни колани. С такива ли си или с обикновен. И изгарям от любопитство - колко пари взе тази седалка?

@ Vanqu1sh

Абсолютно логичен факт, за който не се бях досетил. Благодаря. В такъв случай, остават от компакт и купе разбира се.

Назад към E36