Какви седалки пасват в е36 купе ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Какви седалки пасват в е36 купе ?
Привет, колеги,
Проверих в realoem по парт номера, търсих с търсачката на форума и не успях да открия отговор на този банален въпрос. Искам да си сложа нови/по-нови/други седалки в е36-цата, като разбира се, предпочитам да мина с под 500лв за салон. В този ред на мисли стават ли от компакт? А от седан или комби? Или може би е по-добре, така и така съм с рекаро, просто да го мина на тапицер?
Поздрави,
Николай
Проверих в realoem по парт номера, търсих с търсачката на форума и не успях да открия отговор на този банален въпрос. Искам да си сложа нови/по-нови/други седалки в е36-цата, като разбира се, предпочитам да мина с под 500лв за салон. В този ред на мисли стават ли от компакт? А от седан или комби? Или може би е по-добре, така и така съм с рекаро, просто да го мина на тапицер?
Поздрави,
Николай
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Какви седалки пасват в е36 купе ?
Като сложиш от седан или комби нали няма да могат да се вдигат.
Писано е по темата viewtopic.php?f=8&t=299274
Писано е по темата viewtopic.php?f=8&t=299274
Всичките са еднакви.Обиколи моргите! Има интересни неща,но за 500 при кадърен тапицер и ферари тапицерия няма да го вдига,но и това е на късмет.Трябва да си наясно наистина какво искаш и да го получиш.Всичко е обаче повърхност,отдолу си е същото.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако са ти добри дунапрените, претапицирай твоите, единствения вариант да ти се допрат задните части в нещо ново и качествено.
В Бургас, преди година платих около 240лв за труд и материали. Резултата на мен ми хареса.
Има колега, КИЧОНЕ (дано не бъркам), който пише във форума и се занимава с кожи, може да попиташ за вариант, а тапицера е в М. Рудник, мога да дам телефон.
Ето резултата, изкуствена-дупчена кожа и тапицерски плат:
В Бургас, преди година платих около 240лв за труд и материали. Резултата на мен ми хареса.
Има колега, КИЧОНЕ (дано не бъркам), който пише във форума и се занимава с кожи, може да попиташ за вариант, а тапицера е в М. Рудник, мога да дам телефон.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Lenco написа:Ако са ти добри дунапрените, претапицирай твоите,
Дунапрените са перфектни. Седалките нямат скъсано. Понеже е рекаро от шофьорската страна е протрито, но здраво. Салонът е седял много на слънце и е избелял. Това го прави да изглежда много много стар. Механизмите по седалките работят.
[quote="Lenco"]
Колега, тази седалка е просто страхотна! И начинът по който излежда, както и самата тапицерия... Сгъва ли се? Виждам, че е предвидена за спортни колани. С такива ли си или с обикновен. И изгарям от любопитство - колко пари взе тази седалка?
@ Vanqu1sh
Абсолютно логичен факт, за който не се бях досетил. Благодаря. В такъв случай, остават от компакт и купе разбира се.
5 мнения
• Страница 1 от 1