Светване на "Angel eyes" при отключване на колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriskoo_95
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i DiamantSchwarz
- Мечтае да кара: BMW E39 M5 ///
- Детайли за колата: Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека отбий в дясно и се наслади на гледката!
Re: Светване на "Angel eyes" при отключване на колата
Утре ще дойде това реле за време - http://hobby.neomontana-bg.com/kit1401.htm Аз мисля че то ще свърши работа Вие как мислите? И относно диодите какви точно трябва да бъдат понеже ми трябват 2бр за "Управляващ +" един диод за "Сигнал отключване" и друг за "Сигнал заключване" т.е когато отключвам и заключвам да светят габаритите, а и да не се месят функциите отключване/заключване. А и мисля че още два за по габарит, но да се има в предвид че може по-нататък и халогени може да сложа (не е много вероятно, но все пак) ако може някой линк да изберете към диодите който ми трябват във този сайт в които съм посочил релето. 

Един шофьор от Ада.Една красавица от Рая и едно невероятно BMW оформят симфония от свирещи гуми!
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2