Големи полуоски-разлика

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Големи полуоски-разлика

Мнение от vladi_a_i » 29 Яну 2015, 20:44

Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките :dunno: .Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там :kuku:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Re: Големи полуоски-разлика

Мнение от edimen » 30 Яну 2015, 23:35

vladi_a_i написа:Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките :dunno: .Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там :kuku:

Може да се сглоби. голямо прасе от Е30, става на поуоските от м42 компакт, като просто не влизат докрай шлиците, но влизат достатъчно. Да откриеш точните поуоски е доста трудна задача ;)

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 31 Яну 2015, 10:16

edimen написа:
vladi_a_i написа:Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките :dunno: .Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там :kuku:

Може да се сглоби. голямо прасе от Е30, става на поуоските от м42 компакт, като просто не влизат докрай шлиците, но влизат достатъчно. Да откриеш точните поуоски е доста трудна задача ;)

Отдавна съм с големи полуоски :yes: ,интересува ме от другите е36 дали стават,че са ми изпаднали едни,дали да ги взема.Относно малките полуоски на Компакта,не подлежът на пригаждане към голям диф-поне аз пробвах :winky: ,хем са дълги,хем на дупки не отговарят :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 31 Яну 2015, 11:12

При мен си станаха, голям диф с число 3.23, както казах по горе. Сега ако можеш да ми кажеш от какво намери голями поуоски които да стават? :mhihi: Такива с равен фланец, а не тези със звездовидния(Въпреки, че като чукнеш леко поуоската, звездата си приляга и пасва). От другите Е36 не би трябвало да стават, дори и да станат на дължина датчика за ABS не трябва да дойде точно. Имах големи от Е36, обаче не ми се пробваше.

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 31 Яну 2015, 18:55

edimen написа:При мен си станаха, голям диф с число 3.23, както казах по горе. Сега ако можеш да ми кажеш от какво намери голями поуоски които да стават? :mhihi: Такива с равен фланец, а не тези със звездовидния(Въпреки, че като чукнеш леко поуоската, звездата си приляга и пасва). От другите Е36 не би трябвало да стават, дори и да станат на дължина датчика за ABS не трябва да дойде точно. Имах големи от Е36, обаче не ми се пробваше.

Полуоски сложих от е30 големи от Тоуринг/Комби/,но такива с АБС оребрение да не дава грешки.Датчиците при мен,само се вдигат от гнездата с по една шайба,че опряха в оребренията :yes:

Назад към E36