Големи полуоски-разлика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Големи полуоски-разлика
Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките
.Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Re: Големи полуоски-разлика
vladi_a_i написа:Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките.Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там
Може да се сглоби. голямо прасе от Е30, става на поуоските от м42 компакт, като просто не влизат докрай шлиците, но влизат достатъчно. Да откриеш точните поуоски е доста трудна задача

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
edimen написа:vladi_a_i написа:Къде е разликата от такива за е30 големи/както и е36 Компакт/ и тези големите за другите е36ци големите дифове..шлиците,каретата,чашките.Може ли от двата модела,ако има минимална разлика,да се сглоби една цяла без заварки или извращения разни там
Може да се сглоби. голямо прасе от Е30, става на поуоските от м42 компакт, като просто не влизат докрай шлиците, но влизат достатъчно. Да откриеш точните поуоски е доста трудна задача
Отдавна съм с големи полуоски

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
При мен си станаха, голям диф с число 3.23, както казах по горе. Сега ако можеш да ми кажеш от какво намери голями поуоски които да стават?
Такива с равен фланец, а не тези със звездовидния(Въпреки, че като чукнеш леко поуоската, звездата си приляга и пасва). От другите Е36 не би трябвало да стават, дори и да станат на дължина датчика за ABS не трябва да дойде точно. Имах големи от Е36, обаче не ми се пробваше.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
edimen написа:При мен си станаха, голям диф с число 3.23, както казах по горе. Сега ако можеш да ми кажеш от какво намери голями поуоски които да стават?Такива с равен фланец, а не тези със звездовидния(Въпреки, че като чукнеш леко поуоската, звездата си приляга и пасва). От другите Е36 не би трябвало да стават, дори и да станат на дължина датчика за ABS не трябва да дойде точно. Имах големи от Е36, обаче не ми се пробваше.
Полуоски сложих от е30 големи от Тоуринг/Комби/,но такива с АБС оребрение да не дава грешки.Датчиците при мен,само се вдигат от гнездата с по една шайба,че опряха в оребренията

5 мнения
• Страница 1 от 1