Проблем с парното

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Проблем с парното

Мнение от jorko7120 » 27 Яну 2015, 17:42

Здравейте колеги ! Ето че и мен ме застигна този проблем . Търсих с търсачката за това и намерих различни теми относно проблема, но в тях проблема се изразява в това че парното е слабо, липсва ,"от тук духа топло от там студено" или не работещи степени.
При мен проблема е че парното на моменти почва да духа студено без значение къде е пуснато да духа, степента на вентилатора или оборотите на колата. След това само си се връща и пак почва да си духа топло и то без да пипам нищо. Просто не мога да хвана някаква закономерност кога го прави. Колата е купе с климатроника с врътките . От скоро дочувам свирене на ремък което не съм сигурен но мисля че съвпада с появата на проблемите с парното. Проблем с температурата нямам. Загрява си нормално държи си стрелката на 12ч. и не мърда от там.
Пробвах да обезвъздуша да не би да има въздух но изкара съвсем малко като пяна и веднага се избистри. Долял съм около 150-200мл антифриз.
Ако знаете тема с проблем като моя Ви моля да я постнете за да я прочета.
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120D

Re: Проблем с парното

Мнение от alexignatov » 27 Яну 2015, 19:30

Това с пяната не е много на добре попринцип.Ако парното ти идва на по-високи обороти а на тихи го няма - или въздушна възглавница,или не е обезвъздушено или ако си с пластмасовата водна помпа да превърта перката по оста, ако няма значение обороти си виж двата клапана на парното (до сервото).

Назад към E36