Няколко електрически проблема
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- stefan chernev 70
- Потребител
-
Няколко електрически проблема
Здравейте колеги. За няколко дена се появиха разни проблеми, мисля, че с електрониката или бушони или не знам. Колата е Е36 95г.
Първо - когато пусна левия мигач залепва и не спира да свети докато не почукам релето. Вчера сложих ксенон на къси и дълги.. спря да ми свети десния дълаг.. проверихме, не е нито крушка, нито баласт (съеденихме + и - към акомулатор и тръгнаха, без проблем).. Малко след това чистачките ми се пуснаха без да бутам ръчката и по никакъв начин не спират... Днес и парното ми спря да работи както трябва... към челното стъкло духа топло, а през духалките навътре само студено. Някой някакви идеи, подобни случки.. всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря!
Първо - когато пусна левия мигач залепва и не спира да свети докато не почукам релето. Вчера сложих ксенон на къси и дълги.. спря да ми свети десния дълаг.. проверихме, не е нито крушка, нито баласт (съеденихме + и - към акомулатор и тръгнаха, без проблем).. Малко след това чистачките ми се пуснаха без да бутам ръчката и по никакъв начин не спират... Днес и парното ми спря да работи както трябва... към челното стъкло духа топло, а през духалките навътре само студено. Някой някакви идеи, подобни случки.. всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря!

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Няколко електрически проблема
гледам ти темата от няколко дни..
звучи доста оплескана работата
просто закарай колата при някои които разбира от авто инсталации и от БМВ
.. друго като чета не ти е нужно
звучи доста оплескана работата
просто закарай колата при някои които разбира от авто инсталации и от БМВ
.. друго като чета не ти е нужно
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Няколко електрически проблема
Виж си кабелите на капака на багажника .....
3 мнения
• Страница 1 от 1