Подобрение на спирачките на Е36 с такива от Е46 330
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW E34 520i Vanus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530i
- Детайли за колата: BMW E39 530i `03
BMW E34 520i `95
BMW E34 520i Touring `95
Подобрение на спирачките на Е36 с такива от Е46 330
Здравейте решил съм да направя малък ъпгрейт на спирачната система на моята Е36-ца.
Насочил съм се към спирачки (апарати + дискове) от Е46 330 - предни 325 мм и задни 320 мм. До тук разбрах че с тях колата се кара минимум с 17` джанти, което не е проблем. Другото е че предните дискове с апарати ставали директно без преправяне.
Въпросите са: дали отзад стават директно апаратите и дисковете, каква е играта с накладките за ръчната спирачка и какви спирачни маркучи се използват (от Е36 или от Е46)?
Очаквам колегите които са правили тази процедура да помогнат със съвети! Благодаря предварително!
Насочил съм се към спирачки (апарати + дискове) от Е46 330 - предни 325 мм и задни 320 мм. До тук разбрах че с тях колата се кара минимум с 17` джанти, което не е проблем. Другото е че предните дискове с апарати ставали директно без преправяне.
Въпросите са: дали отзад стават директно апаратите и дисковете, каква е играта с накладките за ръчната спирачка и какви спирачни маркучи се използват (от Е36 или от Е46)?
Очаквам колегите които са правили тази процедура да помогнат със съвети! Благодаря предварително!

БЕНЗИН В КРЪВТА
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
Racing is life,everything else what happens before or after ,is just waiting...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
2 мнения
• Страница 1 от 1