E36 M43B18 318и оборотите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kriskoo_95
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i DiamantSchwarz
- Мечтае да кара: BMW E39 M5 ///
- Детайли за колата: Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека отбий в дясно и се наслади на гледката!
E36 M43B18 318и оборотите
Здравейте колеги имам следния проблем:
Значи паля сутрин колата държи 1000-1050 оборота до колкото знам е горе долу в нормата карам карам почва да загрява понеже съм с газов инжекцион наближават градусите за прехвърляне на газ и когато освободя от скорост оборотите падат до около 500-600 и се връщат и остават на около 800 или поне така мисля само на габарити съм а ако включа фаровете и подгряването на задния прозорец имам чувството че ще изгасне. Опитвах се да ги вдигна от жилото за газта което е обаче стават около 1000 след малко каране стават с фарове и задно подгряване около 850-900 в нормата след изгасянето на тези "системи"
стават 900 но след малко каране пак падат надолу това с жилото пак ги вдигна станат нормални и след малко каране пак така и на газ и бензин дори на газ е малко по-добре понеже явно компютъра на инжекциона се включва и ги оправя горе долу. Та въпроса ми е какво му има и мисля да сложа една добавка за бензина която уж прочиствала горивната система няма да я споменавам да не е реклама дали ще се оправи или някой термодатчик е загинал?
Значи паля сутрин колата държи 1000-1050 оборота до колкото знам е горе долу в нормата карам карам почва да загрява понеже съм с газов инжекцион наближават градусите за прехвърляне на газ и когато освободя от скорост оборотите падат до около 500-600 и се връщат и остават на около 800 или поне така мисля само на габарити съм а ако включа фаровете и подгряването на задния прозорец имам чувството че ще изгасне. Опитвах се да ги вдигна от жилото за газта което е обаче стават около 1000 след малко каране стават с фарове и задно подгряване около 850-900 в нормата след изгасянето на тези "системи"

Един шофьор от Ада.Една красавица от Рая и едно невероятно BMW оформят симфония от свирещи гуми!
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: E36 M43B18 318и оборотите
Направи си една компютърна диагностика , освен това да ти прегледат алтернатора и акумулатора в какво състояние са .... Виж си и гофрирания маркуч след дебитомера да не е напукан ...
- kriskoo_95
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318i DiamantSchwarz
- Мечтае да кара: BMW E39 M5 ///
- Детайли за колата: Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека отбий в дясно и се наслади на гледката!
metodi80 написа:Направи си една компютърна диагностика , освен това да ти прегледат алтернатора и акумулатора в какво състояние са .... Виж си и гофрирания маркуч след дебитомера да не е напукан ...
Акумулатора е тръгнол пали си добре сутрин на студа но след замерването казафа че е тръгнал маркуча е здрав, а кабел за диагностика от къде да си купя имам за VAG GROUP от къде да намеря за бмв
Един шофьор от Ада.Една красавица от Рая и едно невероятно BMW оформят симфония от свирещи гуми!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Кабели можеш да си купиш от различни места .... аз също предлагам , погледни в подписа ми ....ако се интересуваш , драсни ЛС
4 мнения
• Страница 1 от 1