Добавка от м броня на стокова?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Добавка от м броня на стокова?
Възможно ли е добавка за задна м броня да стане на стокова или са различни ?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Добавка от м броня на стокова?
Добавката от ем броня няма да пасне на обикновенната
Иначе ...възможно е, продават добавки за обикновенна броня (на цената на половин ем броня к-т), дето приличат на емкови, но седи супер грозно и си личи от километри, че не е ем броня.
Иначе ...възможно е, продават добавки за обикновенна броня (на цената на половин ем броня к-т), дето приличат на емкови, но седи супер грозно и си личи от километри, че не е ем броня.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
ogata написа:Добавката от ем броня няма да пасне на обикновенната
Сега съм с такава.. Имам оферта за оригинална добавка от м броня, ама не знаех дали пасва.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Не пасва и ги крадат постоянно. Оня ден един пряител рпез нощта се сбогува с неговата. Тия добавки са като лип спойлерите... Крадат се на поразия

И моята е гепиха и й се порадвах точно месец. Сега съм с Мкова задна броня вече, но имам работа по добавката и ще я слагам с жокери.
Аз бях изключително доволен как стана при мен тази, която е за стокова броня.
Има едни напречни пластмаски, които влизат като прорези на стоковата добавка. Ако не се изрежат в улея, където влиза добавката - то тя надува навън и седи наистина като подарено сложена.
Има едни напречни пластмаски, които влизат като прорези на стоковата добавка. Ако не се изрежат в улея, където влиза добавката - то тя надува навън и седи наистина като подарено сложена.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
kagebista написа:И моята е гепиха и й се порадвах точно месец. Сега съм с Мкова задна броня вече, но имам работа по добавката и ще я слагам с жокери.
Къде се реже на добавката или от бронята ? И ако от бронята, то после на какво ще се държи добавката, като се изрежат ?
Добавката където се подпъхва в бронята е цяла дължина права. На самата броня този улей, където влиза добавката - в него има едни напречни пластмасови отливки. Там трябва с макетно ножче да се изрежат, за да може дължината на добавката която влиза в този улей - да се прибере плътно на вътре.
Поне при мен беше така.
Ако не може да се ориентираш по описанието - то като свалиш оригиналната добавка, ще видиш че нейната дължина където ляга в улея - е нацепено разделена на няколко места. Именно тези цепнатини съвпадат с въпросните пластмасови отливки като местоположение на самата броня. По лесно е да се изрежат там, отколкото да се цепи и реже добавката. Това по никакъв начин не оказва влияние на монтажа на каквато и да е добавка в последствие, дори да се върне оригиналната на място.
Отделно в краищата на М добавката има допълнителни удебелени подложки. Аз ги пилих малко да влезе добавката до край на вътре. Ако не ги бях поизпилил - то в краищата изпъква доста грозно навън и цялата симетрия на дължината става неравномерна спрямо бронята.
При мен се подпъхна и легна толкова равномерно и плътно, че тогава осъзнах защо на повечето коли седят отзад по дължината така вълнообразно и това което стана нарицателно - "подарено".
Поне при мен беше така.
Ако не може да се ориентираш по описанието - то като свалиш оригиналната добавка, ще видиш че нейната дължина където ляга в улея - е нацепено разделена на няколко места. Именно тези цепнатини съвпадат с въпросните пластмасови отливки като местоположение на самата броня. По лесно е да се изрежат там, отколкото да се цепи и реже добавката. Това по никакъв начин не оказва влияние на монтажа на каквато и да е добавка в последствие, дори да се върне оригиналната на място.
Отделно в краищата на М добавката има допълнителни удебелени подложки. Аз ги пилих малко да влезе добавката до край на вътре. Ако не ги бях поизпилил - то в краищата изпъква доста грозно навън и цялата симетрия на дължината става неравномерна спрямо бронята.
При мен се подпъхна и легна толкова равномерно и плътно, че тогава осъзнах защо на повечето коли седят отзад по дължината така вълнообразно и това което стана нарицателно - "подарено".
Мъжът струва точно толкова,
7 мнения
• Страница 1 от 1