Относно управлението на CD от волана .......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- agent_0007
- Потребител
-
Относно управлението на CD от волана .......
здравейте колега имам следния въпрос.Купих си CD към което има модул за управление от вола но във последствие разбрах че е за Е46 на евробуксата има 7 пина ... а тоа се пада 8 който е липсващ но има свободно място където да се вкара та мисълта ми е следната ако взема Мултифункционален волан и лентовия кабел дали ще стане .....
- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
Re: Относно управлението на CD от волана .......
agent_0007 написа:здравейте колега имам следния въпрос.Купих си CD към което има модул за управление от вола но във последствие разбрах че е за Е46 на евробуксата има 7 пина ... а тоа се пада 8 който е липсващ но има свободно място където да се вкара та мисълта ми е следната ако взема Мултифункционален волан и лентовия кабел дали ще стане .....
Поясни малко повече, какъв е този модул за волана...за каква кола е, за какъв CD плеър...най-добре дай снимки...по принцип при мене, а доколкото знам и на повечето CD-та има един 3.5 мм жак отзад на плеъра за този модул, но не знам твоя какъв е...дай повече информация.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
levskifans написа:agent_0007 написа:здравейте колега имам следния въпрос.Купих си CD към което има модул за управление от вола но във последствие разбрах че е за Е46 на евробуксата има 7 пина ... а тоа се пада 8 който е липсващ но има свободно място където да се вкара та мисълта ми е следната ако взема Мултифункционален волан и лентовия кабел дали ще стане .....
Поясни малко повече, какъв е този модул за волана...за каква кола е, за какъв CD плеър...най-добре дай снимки...по принцип при мене, а доколкото знам и на повечето CD-та има един 3.5 мм жак отзад на плеъра за този модул, но не знам твоя какъв е...дай повече информация.
Без да ми се сърдиш,но мисля че проблема е в теб колега.Просто нямаш кристална топка която да гадае

Зависи какво е CD-то и какъв е модула. Прокарва се кабел от буксата на лентовия кабел ( не помня кой пиб беше) до пин 8 от буксата на CD-то. Аз съм с волан от Е38 и CD Pioner, модула го поръчвах от полски сайт.
4 мнения
• Страница 1 от 1