Проблем с съединител и скорости.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Проблем с съединител и скорости.
Здравейте колеги,закарах колицата в сервиза на един познат защото от известно време може би 2 месеца незнам,скоростния лост запъва напоследък започна често почти винаги преди беше по рядко но и сега се случва да си влезнат добре скоростите.Понякога примерно първа въобще не иска с лекота трябва със сила да натисна лоста за да влезе.Казаха ми че е съединителя,въпроса ми е възможно ли е да има и някакъв друг проблем.Помпите са проверени.
Re: Проблем с съединител и скорости.
Amateur написа:Здравейте колеги,закарах колицата в сервиза на един познат защото от известно време може би 2 месеца незнам,скоростния лост запъва напоследък започна често почти винаги преди беше по рядко но и сега се случва да си влезнат добре скоростите.Понякога примерно първа въобще не иска с лекота трябва със сила да натисна лоста за да влезе.Казаха ми че е съединителя,въпроса ми е възможно ли е да има и някакъв друг проблем.Помпите са проверени.
Според мен в кутията ти няма грам масло , толкова ли е трудно да дадеш 20 кинта да си източиш останалите има нема 200 грама и да си решиш проблема. А съединител се пробва на място включваш на 4 та и пробваш да тръгнеш, ако колата не угасне значи си за смяна...
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Моя пък опит показва, че стигнало ли се е до това положение и да доливаш.... късно е . 

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
v_p_m написа:Amateur написа:Здравейте колеги,закарах колицата в сервиза на един познат защото от известно време може би 2 месеца незнам,скоростния лост запъва напоследък започна често почти винаги преди беше по рядко но и сега се случва да си влезнат добре скоростите.Понякога примерно първа въобще не иска с лекота трябва със сила да натисна лоста за да влезе.Казаха ми че е съединителя,въпроса ми е възможно ли е да има и някакъв друг проблем.Помпите са проверени.
Според мен в кутията ти няма грам масло , толкова ли е трудно да дадеш 20 кинта да си източиш останалите има нема 200 грама и да си решиш проблема. А съединител се пробва на място включваш на 4 та и пробваш да тръгнеш, ако колата не угасне значи си за смяна...
Не ми пречи да ги дам но дали не е заминала кутията както е написал колегата?
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Има и наливно по 5лв 

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
Качих днес на канала и източих маслото около 1л. и 300мл. , сложих новото покарах малко но не ми се видя да има промяна.Сега ще поспя че съм от нощна а довечера ще го тествам по обстойно да видя.Възможно ли е от съединителя да прави тия номера.Знам че е тръгнал и е за смяна но не боксува и тн.Или пък са заминали скоростите,синхронизатори и тн?
- ohcysp
- Потребител
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: класики
Amateur написа:Качих днес на канала и източих маслото около 1л. и 300мл. , сложих новото покарах малко но не ми се видя да има промяна.Сега ще поспя че съм от нощна а довечера ще го тествам по обстойно да видя.Възможно ли е от съединителя да прави тия номера.Знам че е тръгнал и е за смяна но не боксува и тн.Или пък са заминали скоростите,синхронизатори и тн?
Не събира ли 1.1л?
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
5 модела скорости са от литър до литър и 300
8 мнения
• Страница 1 от 1