Проблем с angle eye

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e 36

Проблем с angle eye

Мнение от miroslav_жт » 13 Ное 2014, 17:24

Здравейте ! Преди около седмица си сложих ангелски очи. Вързах ги към габарита. Като ги включих видях че ринга на късите на десния фар не иска да свети. На слевдващия ден слоних и на левия фар и там си светнаха и 2 та ринга. Позачудих се защо от дясно не иска да светне , а ринговете на левия фар си светят. По същя начих съм прекарал кабелите и съм ги вързал както на десния. Поръчах си само 1 ринг и днес го сложих и пак греда. Пак не иска да свети. Проверих да не е нещо прекъснато по тази кутийка черната ( забравих и името ) но не е , и на 2 те букси свързвах дугия ( ринга на дългите ) и на 2те си свети. Не съм дърпал или опъвал кабелите за да са се прекъснали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ис-требител

Re: Проблем с angle eye

Мнение от BIRICHKA » 13 Ное 2014, 18:26

miroslav_жт написа:Здравейте ! Преди около седмица си сложих ангелски очи. Вързах ги към габарита. Като ги включих видях че ринга на късите на десния фар не иска да свети. На слевдващия ден слоних и на левия фар и там си светнаха и 2 та ринга. Позачудих се защо от дясно не иска да светне , а ринговете на левия фар си светят. По същя начих съм прекарал кабелите и съм ги вързал както на десния. Поръчах си само 1 ринг и днес го сложих и пак греда. Пак не иска да свети. Проверих да не е нещо прекъснато по тази кутийка черната ( забравих и името ) но не е , и на 2 те букси свързвах дугия ( ринга на дългите ) и на 2те си свети. Не съм дърпал или опъвал кабелите за да са се прекъснали.

Нещо пропускаш, или е от смия ринг или от инвертора (черната кутийка). Има и вариант да е прекъснат кабела, но ти казваш, че си пробвал и с нов ринг.
Направи отново всичко което си описал.
Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120D

Мнение от alexignatov » 13 Ное 2014, 20:10

Ако си пробвал ринга дали свети преди да го монтираш значи проблема е в стартера (черната кутия) обаче ако не си да знаеш че е спукана вътре тръбичката (това е за ццфл а не за ЛЕД ринг) тя горе долу е дебела колкото пълнител за химикалка и се спуква много лесно когато се поставя лещата от опъването на кабелите

Потребител
Аватар
Кара: BMW e 36

Мнение от miroslav_жт » 13 Ное 2014, 21:02

Явно ще се взема още един ринг. Да забравих да спомена че е CCFL. Благодаря ви на всички.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120D

Мнение от alexignatov » 18 Ное 2014, 18:34

когато защипваш ринга с лещата остави малко аванс навътре към стъклото кабела (1-2 см) за да не опъва толкова ринга,но първо пробвай дали не е прекъснат кабела на стария където е защипвала лещата

Назад към E36