монтиране на аванс процесор на м40 ,помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
монтиране на аванс процесор на м40 ,помощ
здравейте ,колеги отскоро имам 316ка компакт 94г искам да и монтирам АГУ обикновенно и аванс процесор имам процесор cobra ae510n
Kой датчик трябва да прекъсна този на коляновия вал или този на газо разпределителния и кой точно кабел се прекъсва ако някой е слагал .Благодаря предварително
Kой датчик трябва да прекъсна този на коляновия вал или този на газо разпределителния и кой точно кабел се прекъсва ако някой е слагал .Благодаря предварително
E46 1.9 118h.p 2000г
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: монтиране на аванс процесор на м40 ,помощ
Намери сайта на аванс процесорите A.E.B май беше , там има ръководства.
За милиони-няма закони.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
сигурен ли си че си с M40 на компакта? щото аз си мисля че на M40 не може да се монтира такова нещо... може и да греша...

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Монтира се и на М40 не е философия , но той на компота е с М43 с електроника Бош , понеже не съществува компакт с М40 фабрично.
П.п. Прекъсва се датчика на коленовия вал , тоя на разпределителния не играе. Купи си комплект кабели за монтаж за да не режеш кабелите на датчиците , а само да включиш.
П.п. Прекъсва се датчика на коленовия вал , тоя на разпределителния не играе. Купи си комплект кабели за монтаж за да не режеш кабелите на датчиците , а само да включиш.
5 мнения
• Страница 1 от 1