Колеги проблем с парното 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Re: Колеги проблем с парното 325 тдс
Свали си корите в краката на шофьора и пасажера и виж дали клапите се местят. Пробвай след това да сложиш работещо управление от друга кола за да разбереш дали проблема е в него или в прасето и чак тогава сваляй таблото.
- sashoooooooo
- Потребител
-
Re: Колеги проблем с парното 325 тдс
свалих таблото аз, щото тия релета или какви са, където движат клапите не мърдат нито 1то. Мърда само тва, където е за затваряне на клапата като се изключи климатроника да не работи и това, което е да затваря клапата и да ми върти вътре въздуха от колата и отвънка да не влиза.Взех нови такива релета или кви са. Пробвах не станаха тия, където мислих, че са ми изгорели и взех тва, където ми работи и него го купих, щото на оферта ги взех всички, уж не бачкаха и сложих 1-то "реле" или там кво е отгоре, то е с различна букса само то. Гледам работи и си мисля нещо ток ли не стига до там нз. ся търся жичкаджия, че зимата идва.... и пълен филм. дайте съвети тука, че си .... от къде може да е нз. не вярвам от екранчето да е...... от както сам я взел колата е така.... пък тия моторчета, където взех съм 100% сиг, че работят и пак нищо не мърда.... като ги сложа...
управлението си е супер, ново взех... нз от кво може да е сега ше видя ток дали стига изобщо
управлението си е супер, ново взех... нз от кво може да е сега ше видя ток дали стига изобщо
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2