Каква ел. перка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Каква ел. перка?
Колеги, реших да сменям виското с ел. перка. Колата е е36 купе 2.5 бензин с радиатор от 2.5 тдс, няма климатик. Решил съм да си сложа ел. перка зад радиатора(откъм мотора), но от е36 мисля, че има само 4-ри цилиндрови с ел.перки а те са много дебели и не влизат при 6-така. Разбрах че от е46 става перката откъм мотора защото там има такива перки и при 6 цилиндровите и ще се събере. Поогледах в нета и видях, че трябва да намеря такава от е46 фейслифт защото е по издръжлива и препоръчително от дизел че включвала по - рано. Обаче цените ми се видяха малко високи и реших да потърся нещо по по моя джоб. Попаднах на това - http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... Conversion . Перката и релето са намерени, само трябва да се реша дали да го направя и да видя как точно да я вържа за оригиналната инсталация, която пък трябва да си направя/закупя. Според вас, дали ще върши добра работа или да си търся от някой друг модел БМВ? Да препоръчате от какво може да стане? Колата е с 80 градусов термостат, и ще се сложи датчик на радиатора на 80/88 градуса. Климатичните ги изключвам. 

1 мнение
• Страница 1 от 1