Проблем с тоците , табло плафони идващ от аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- JoroM43
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318
Проблем с тоците , табло плафони идващ от аларма
Колеги имам следния проблем, на таблото не светят една камара неща от лампата за маслото до асц плафоните се пускат кой когато си иска и мисля че всичко идва от афтър маркет алармата която не съм я слагал аз а и е сложена по доста некадърен начин, има прекарана сирена до двг отсег и датчик дали се отваря предния капак и всичко това с дупчене на ламарините и оголени кабели и разбира се син лед индикатор които стърчи над волана , накратко разглобих всичко и видях че модула на алармата е хванат под волана при другите кабели със свински опашки и от там излизат кабелите за сирената и лед-а (кабели за авто говорители) абе под всякаква критика , мисълта ми е къде в софия мога да закарам колата при хора които разбират искам алармата да се ИЗКОРМИ не ми трябва такъв боклук и също да питам ключа ми е с копче с логото на бмв като се натисне свети - възможно ли е да е имала ориг. Аларма и може ли да се възстанови?Колата е 11.1998 ако има значение...
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Re: Проблем с тоците , табло плафони идващ от аларма
Щом си мислиш, че проблема е в алармата извади буксите които влизат в нейния модул и по този начин ще я изключиш и пробвай да запалиш колата. Щом твърдиш, че е скалъпена набързо се съмнявам да са поставили релето което трябва да прекъсва запалването и ще можеш да се возиш. Колкото до кабелите за индикатора и сирената - алармите стандартно си идват с такива кабели за тези неща и моята също е такава. Ама от сега ти казвам, че съм на 99% убеден, че проблема ти не идва от нея и по-добре ходи някъде да ти прегледат ел. инсталацията на колата.
А ключа най-вероятно е само фенерче, без аларма.
А ключа най-вероятно е само фенерче, без аларма.
2 мнения
• Страница 1 от 1