bmw e36 compakt вграждане на 2,8

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: m40b18 & m42b18
Мечтае да кара: M6

bmw e36 compakt вграждане на 2,8

Мнение от Cecko0o0o0 » 28 Окт 2014, 14:40

проблема мине следния след поставянето на мотора всичко е вързано като инсталация на мотора колата пали работи перфектно има проблем само с таблото след като дам на контакт работи само лампата на акомулатлра обоотомер километраж и уреди за температура и бензин не мърдат да кажем че бензина не е проблем как да вържа от температурния датчик към таблото да минпоказва правилно другото не ме интересува благодаря предварително ако някой може да ме насочи с кабели цветове къде как или да ми пратимсхема на инсталацията на купето ще съм му много благодарен

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: bmw e36 compakt вграждане на 2,8

Мнение от vladi_a_i » 28 Окт 2014, 21:58

Cecko0o0o0 написа:проблема мине следния след поставянето на мотора всичко е вързано като инсталация на мотора колата пали работи перфектно има проблем само с таблото след като дам на контакт работи само лампата на акомулатлра обоотомер километраж и уреди за температура и бензин не мърдат да кажем че бензина не е проблем как да вържа от температурния датчик към таблото да минпоказва правилно другото не ме интересува благодаря предварително ако някой може да ме насочи с кабели цветове къде как или да ми пратимсхема на инсталацията на купето ще съм му много благодарен

Ми не сте вързали една от големите букси правилно при бушониерата :D .Предполагам де :D
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Назад към E36