BMW-то чуплива кола ли е?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 27 Окт 2006, 9:04

michev написа:На вниманието на SIEG - колега абсолютно не си наясно с цените. Лагер главината е с цена 100-150 лв. и то за КАЧЕСТВЕНИ части а сега влез в един магазин и попитай за лагер преден на старата Опел Омега и ще останеш изненадан.

Колега, не ми обяснявайте за какво съм наясно и за какво не съм... аз цигански работи по колата си няма да слагам. Точно заради тия главини по 100 лв, дето ми ги хвалиш че са "КАЧЕСТВЕНИ" има лошо име марката. Щото БМВ-то не понася да му слагаш цигании.
Главина, оригинална на БМВ струва 309 лв. Аз сложих СНР, която също е качествена част и е 220 лв. Всичко по-евтино от това, е некачествена част, а ти ако искаш и още 150 поста пусни.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 27 Окт 2006, 9:14

Аз съм съгласен с sieg за това че ако искаш да си поддържаш добре колато, а повечето собственици на БМВ искат точно това, изобщо не е евтина работа. А в колкото и добро състояние да го намериш твоя екземпляр повярвай ми пак ще излизат разни неща за смяна и никак не са без пари :) Истина е че повечето работи се водят консумативи като свещи, кабели за тях, дисткове спирачни освен накладките, амортисьори, водни помпи и т.н., но то ако така се разсъждава и самата кола може да се каже че е консуматив :mhihi:

Предишна

Назад към E36