Откъснат заден амортесьор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: Откъснат заден амортесьор
Извинявам се че вдигам стара тема, преди няколко месеца заден десен амортисьор се откъсна от ботуша с гаиките. След което се навари нова ламарина пробиха се дупки за амортисьора и на пръв поглед всичко точно, смених и тампона, и след извесно време почва пак да се чува блъскане като на скъсан тампон, интересното е че не всеки път се чува това блъскане от тампона (тампона е здрав). На реглаж всичко си е в рамките на нормалното. Има ли възможност ако заварчика е усрал работата тампона да не може да застане правилно и да се получава това нещо. Друго нещо което ми прави впечатление е като отзад се возят 1-2 души въобще няма и помен от тропането. Препоръчайте някой човек който може да ми помогне че вече незнам какво да правя 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
най добре е да си отрежеш от здраво купе и да се залепи качествено..
ако е комби пиши на лични.. имам някъде
ако е комби пиши на лични.. имам някъде
zigo написа:Извинявам се че вдигам стара тема, преди няколко месеца заден десен амортисьор се откъсна от ботуша с гаиките. След което се навари нова ламарина пробиха се дупки за амортисьора и на пръв поглед всичко точно, смених и тампона, и след извесно време почва пак да се чува блъскане като на скъсан тампон, интересното е че не всеки път се чува това блъскане от тампона (тампона е здрав). На реглаж всичко си е в рамките на нормалното. Има ли възможност ако заварчика е усрал работата тампона да не може да застане правилно и да се получава това нещо. Друго нещо което ми прави впечатление е като отзад се возят 1-2 души въобще няма и помен от тропането. Препоръчайте някой човек който може да ми помогне че вече незнам какво да правя
Не бъди предубеден , провери и други възможни причини. Същото блъскане ( макар че описанието е субективно ) се получава и от счупена пружина. Пресен пример на мой близък така се чуваше и мислеше за гуми , нооо се оказа пружина и ако парчето липсва няма и да разбереш. Струва си да провериш ,на пръв поглед не може да се разбере.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Днес доста покарах колата и първоначално имаше тропането но изчезна, а това с рязането не бих го направил. Ако може да ме насочите към някой човек който може да види, да премери незнам ... аз направих всичко което ми идваше на ум и вече съм в безизходица 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2