М42 с ГИ Тамона,помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
М42 с ГИ Тамона,помощ
Здравейте колеги,както се подразбира от заглавието на темата,имам м42 с ГИ Тамона.
Може ли някой друг колега който има същия мотор с такъв ГИ и е доволен от работата на газ,съответно вървеж и разход да ми изпрати файла си с настройките и ако може да ми кажете на колко мм са ви разпробити инжекторите?
Знам че настройките са доста индивидуални,но едни готови ще ме улеснят много.
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Може ли някой друг колега който има същия мотор с такъв ГИ и е доволен от работата на газ,съответно вървеж и разход да ми изпрати файла си с настройките и ако може да ми кажете на колко мм са ви разпробити инжекторите?

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: М42 с ГИ Тамона,помощ
dicho0o написа:Здравейте колеги,както се подразбира от заглавието на темата,имам м42 с ГИ Тамона.
Колега, едва ли ще те улеснят. Всеки двигател работи с различни адаптации, в зависимост от една дузина фактори. Ако сложиш готови настройки от друг двигател, може да нарушиш работата и на бензиновите инжектори и от цялата работа да стане една голяма каша. Най-вероятно вече си внесъл някакви аномалии, след като газовият инжекцион не работи добре. Като алгоритъм за една правилна настройка на газовият инжекцион е да свалиш бушона му, да покараш стотина километра на бензин и да отидеш да направят настройките на ГИ. Това е валидно при условие, че колата работи перфектно на бензин.
2 мнения
• Страница 1 от 1