Скъсана тапицерия на задна седалка на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Скъсана тапицерия на задна седалка на Е36
Не може да се зашие, правех го доста време, но вече не може. Явно ми трябва да сменя цялата тапицерия(само долната част, облегалката е добра) на задна седалка. Сива е, от дамаска. Дали може, как, къде да намеря(секън хенд оригинална). Не искам някакви шарении.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Скъсана тапицерия на задна седалка на Е36
Отиваш във подфорум Купува, пускаш си тема какво търсиш и така.И искай снимки задължително ,че те тука повечето едно продават друго получаваш. 

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
колега жалко ,че не писа по рано
,понеделник хвърлих точно долната тапицерия в перфектно с-ние........!!!стоя половин година и се чудех какво да я правя 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Ех, късмет. Нищо. Ще търся, то сега съм закъсал и с парите, така че това остава за по-нататък. Но имам идея да си я сменя.
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Намерих една тапицерия (не е мн. добра, но за опит става) долна за задната седалка. Само че има ли някъде снимка как се поставя. Аз искам да я поставя така, че да не личи. Честно, много ме дразни като видя тапицерии сложени като покривки, и да ти се нагръчкват като седнеш.. Та, исках да видя как да я поставя по-майсторски. Има ли нещо такова в интернета,или тук във форума(аз не открих)?
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Да си се върна и на тази тема. С онова парче за задната седалка(долното), нищо не се получи и го хвърлих... Седнах и поизкърпих си игла и конец каквото можеше... - Но си мисля, тези комплекти където ги продават по магазините, универсални ли са (т.е. за всички видове коли), или за определени модели? И, ако някой си е слагал, моля, нека се похвали и да качи някоя снимка. Понеже съм малко резервиран че се получава добре, но може и да греша. Ако се постави майсторски и са подходящ модел може и да е много добър ефекта. Та, за снимки питах де?...
Ако някой има възможност и желание ще съм благодарен.
Ако някой има възможност и желание ще съм благодарен.
Снимки надали колега, защото повечето си сменят седлото. Не е скъпо, но пък си струва да се види как става трика със замяната.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Вече сериозно си търся да подменя тапицерията на целия салон. Много се поизкъсаха... направо дунапрени се виждат навсякъде. А иначе са добри седалките. Просто се износи тапицерията. Някакви идеи? Дали секън хенд ще намеря само тапицерии за Е36?
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Ходи на тапицер или пускай тема във форума-така само с писане 2 години няма да станат нещата
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Прав си, реших да се заема сам да подменя плата от такъв(подобен) втора ръка. Малко на кръпки ще е но имам идея поне да не личи чак толкова много. Ще пиша как се получава и ще снимам.
П.П.
Искам и да подлепя и плата на тавана(че се е отлепил), но не знам нова тема ли да пусна, или тук да ми дадете съвет. Ще пиша тук, дано не ме санкционират. Та да кажа: Преди време на друга кола лепих със лепило С200 плата без да свалям цялата кора. Получи се и сега виждам че не е мръднал(а си стои отвън колата на пек). На Е36-цата някой знае ли как се сваля цялата кора на тавана(само него, колонките са добре). Мисля ако го сваля, ще използвам този път или С200 или строително лепило(подобно е). Даже имам идея да сложа и стиропор 5мм. между ламарината и кората(за изолация от жегите че нямам климатик... -Какво Ви е мнението, колеги за идеите ми за тавана?
-Най-важно ми е дали има някъде снимков материал, или пък ако някой е свалял кората на покрива, да ми каже как става? На щипки ли е? С винтове? Трудно ли е? Изобщо нуждая се от съвет.
Предварително Благодаря за нужните ми разяснения.
П.П.
Искам и да подлепя и плата на тавана(че се е отлепил), но не знам нова тема ли да пусна, или тук да ми дадете съвет. Ще пиша тук, дано не ме санкционират. Та да кажа: Преди време на друга кола лепих със лепило С200 плата без да свалям цялата кора. Получи се и сега виждам че не е мръднал(а си стои отвън колата на пек). На Е36-цата някой знае ли как се сваля цялата кора на тавана(само него, колонките са добре). Мисля ако го сваля, ще използвам този път или С200 или строително лепило(подобно е). Даже имам идея да сложа и стиропор 5мм. между ламарината и кората(за изолация от жегите че нямам климатик... -Какво Ви е мнението, колеги за идеите ми за тавана?
-Най-важно ми е дали има някъде снимков материал, или пък ако някой е свалял кората на покрива, да ми каже как става? На щипки ли е? С винтове? Трудно ли е? Изобщо нуждая се от съвет.
Предварително Благодаря за нужните ми разяснения.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Може ли линк, не откривам...
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Колега, влез в полезни теми и линкове е36-не една, а две теми има.
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Открих ги, много Благодаря! Намерих и още много ценни неща, почвам да чета...
14 мнения
• Страница 1 от 1