Кора на горивният филтър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Re: Кора на горивният филтър
Аз съм заводско с такава кора закрива от предният мост до скоростната кутия
това и е номера: 51712491567

това и е номера: 51712491567

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Взех я тази металната. Доста е солидна - 1 мм ламарина. Покрива доста по-голяма площ отдолу. Пасва, но с малко напъване.

Има си дупки за болтове - два от старите съвпадат. Пригответе си и още една рапидка, за да я захванете. Аз нямах и остана да виси малко, но и така си е достатъчно здраво захваната. Ей така виси малко в предната част:

Аз трябваше да махна и една метална планка, която досега пазеше горивопроводите (на снимката се вижда в дясно).

Ей я и моята стара:

Има си дупки за болтове - два от старите съвпадат. Пригответе си и още една рапидка, за да я захванете. Аз нямах и остана да виси малко, но и така си е достатъчно здраво захваната. Ей така виси малко в предната част:

Аз трябваше да махна и една метална планка, която досега пазеше горивопроводите (на снимката се вижда в дясно).

Ей я и моята стара:

Как съм пропуснал металната....
На мен ми се въргаляше една пластмасова, с лепенките и я боднах... да знаех, че има метална...
Много добре изглежда. Мерси за инфото!
М/у другото, и пластмасовата, като е чисто нова, си има чалъм за монтаж и си иска малко напъване.
На мен ми се въргаляше една пластмасова, с лепенките и я боднах... да знаех, че има метална...
Много добре изглежда. Мерси за инфото!
М/у другото, и пластмасовата, като е чисто нова, си има чалъм за монтаж и си иска малко напъване.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2