Проблем климатроник 2,5TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Проблем климатроник 2,5TDS
Закарах го при едни приятели,за да го напълнят,но изпускаше.Оказа се,че е от радиатора.Имам няколко въпроса,как да реша проблема?В интернет ги гледам радиатори по 300лв.,което е доста.Едни казват,че ги заварват,други казват за некви добавки.Кажете какво да предприема и последно......Как се сваля радиатора на тоя климатроник? 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
Re: Проблем климатроник 2,5TDS
Ако радиатора е пробит от корозия най-добре нов. Моя като го сменях свалих броня, фарове, маска без да свалям водния радиатор и излезе трудно.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: Проблем климатроник 2,5TDS
Пробития радиатор се оправя с нов или ако имаш страшно доверие на някого за читав втора употреба.
Аз лично моя го смених с нов преди 2-3 години, цената мисля беше подобна на твоята.
За смяната не се сещам дали се сваляше само бронята или и маската.
Предполагам, че ще се ориентираш, след като свалиш бронята и видиш как е захванат.
Имаше някакви гумени О-пръстени, който сменях и мисля се мажеха с някакво масалце преди да затвориш инсталацията.
Аз лично моя го смених с нов преди 2-3 години, цената мисля беше подобна на твоята.
За смяната не се сещам дали се сваляше само бронята или и маската.
Предполагам, че ще се ориентираш, след като свалиш бронята и видиш как е захванат.
Имаше някакви гумени О-пръстени, който сменях и мисля се мажеха с някакво масалце преди да затвориш инсталацията.
3 мнения
• Страница 1 от 1