Последствия от катастрофа...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Последствия от катастрофа...
Здравейте,
Днес се бутнах в един кибик той беше спрял а аз с под 50, както и да е на пръв поглед само маската на бъбреците и те самите бяха счупени и капака мн леко крив (фарове, броня и номера здрави) в последствие когато трябваше да я преместя видях че кутията е блокирала на 4-та, с 300 зора и много ръчкане я изкарах, но като пусна лоста сам се връща на 2 или на 4-та тоест на долните, прибрах си я на ход като на горните трябва да натискаш лоста щото иначе излизат както и на свободна иначе всички скорости работят, другия проблем е че имам чувството че мотора или кутията е опрял в купето някъде щото като работи и има силни вибрации по цялото купе и се чува едно силно тракане и чукане. Днеска я гледах доста и разглобих малко, като ми се струва че левия рог е поддал а желязото на което се затваря капака със сигурност но наистина е доста малко и трудно забележимо въпреки че казанчето за хидравликата беше опряло в ремъка и шайбата. Моля ако имате някаква идея какви са пораженията да ги споделите утре ще я вдигна и ще я разгледам и от доло, че останах без кола. И наистина ли е толкова сериозно че цялата геометрия на колата да се е променила при положение че на бронята и алуминиевата и основа + фаровете са непокътнати.
Благодария предварително
Днес се бутнах в един кибик той беше спрял а аз с под 50, както и да е на пръв поглед само маската на бъбреците и те самите бяха счупени и капака мн леко крив (фарове, броня и номера здрави) в последствие когато трябваше да я преместя видях че кутията е блокирала на 4-та, с 300 зора и много ръчкане я изкарах, но като пусна лоста сам се връща на 2 или на 4-та тоест на долните, прибрах си я на ход като на горните трябва да натискаш лоста щото иначе излизат както и на свободна иначе всички скорости работят, другия проблем е че имам чувството че мотора или кутията е опрял в купето някъде щото като работи и има силни вибрации по цялото купе и се чува едно силно тракане и чукане. Днеска я гледах доста и разглобих малко, като ми се струва че левия рог е поддал а желязото на което се затваря капака със сигурност но наистина е доста малко и трудно забележимо въпреки че казанчето за хидравликата беше опряло в ремъка и шайбата. Моля ако имате някаква идея какви са пораженията да ги споделите утре ще я вдигна и ще я разгледам и от доло, че останах без кола. И наистина ли е толкова сериозно че цялата геометрия на колата да се е променила при положение че на бронята и алуминиевата и основа + фаровете са непокътнати.
Благодария предварително
Tires are evil - destroy them all ...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Последствия от катастрофа...
Най-вероятно имаш скъсани тампони или на скоростите или тампон на мотора/може и на двете
/...И от там вибрации и т.н.Демек всичко е увиснало и усукано 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
И на мен ми мина през акъла, а скоростите може ли да е от тея пръчки които са точно под самия лост, не се сещам как се казват?
- ilarioncho_
- Потребител
-
- Кара: АсТматик 1,6
- Мечтае да кара: пичето да скача, като бълха в буркан
- Детайли за колата: без
Колега имах подобен удар скоро с 20 km/h и ми се скъсаха всички тампони двата на мотора и двата на скоростите и по същия начин скоростите влизаха с удар и много трудно, двигателя беше мръднал с 10 см надолу и в сервиза като ги сменяха видяха доста мъка но го направиха след смяната никакви проблеми нямаше вибрации и всичко беше супер провери ги и ти?
Как ме мъчи всеки ден тоз' въпрос трагичен: ем да бъда откровен, ем да бъда симпатичен?...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
cmdkick написа:И на мен ми мина през акъла, а скоростите може ли да е от тея пръчки които са точно под самия лост, не се сещам как се казват?
Лостов механизъм

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Явно кутията по някаква причина е изместена, дали скъсан тампон или изместен мотор заедно с кутията.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
Точно така и трите тампона са скъсани, сега ако ми кажете от къде да си ги купя и дали ще мога да си ги сменя сам с нормални инструменти няма да имате равни
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
cmdkick написа:Точно така и трите тампона са скъсани, сега ако ми кажете от къде да си ги купя и дали ще мога да си ги сменя сам с нормални инструменти няма да имате равни
От под форума купува си пусни тема,че търсиш здрави втора употреба и като ги взимаш с опция преглед

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Аз си купих нови на Lemforder и съм доволен, но бяха доста скъпи. За смяната сам, по-добре не се мъчи, доста зор си е. Във сервиза като я качат на подемника ще ги сменят за 10 мин.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
И си вземи читави втора употреба или маркови нови, щото аз си купих на мотора за по около 40-50 лева /не помня точно/ бройката, и сега на празен ход си има осезателна вибрация.
only rear wheel drive
10 мнения
• Страница 1 от 1