Крива надлъжна греда ....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно
Мечтае да кара: Нещо страшно

Крива надлъжна греда ....

Мнение от BorisMitev » 22 Юни 2014, 22:51

Здравейте, готини колеги. Като взех колата изглеждаше всичко точно :D ... Сложих големи гуми и джанти, изпрасках камбър наклон и се оказа , че едната гума седи по-назад от другата ??!? След измерване на диагонали и дрън дрън , разбрах че надлъжната греда под шофьора е сгъната 1.2 см навътре ( към дясната страна на колата ) . И тогава ми се разясни защо я няма разпънката, която седи под кутята. Фабрично тя е дълга 76см , а моето разтояние там е 74,8см и не са можели да я сложат ... Когато я взимах беше с 15" джанти и въобще не се забелязваше , че предна лява гума седи по навътре. Пробвах с хидравлична разпънка , но се оказа слабичка тази, която имам - разпънах до 75,5 мм и на разпънката и свършиха силите. Веднага като я освободих се прибра до 74,9 мм ...
Въпроса ми е - да я качвам ли в Мобиле.бг или има свръх велик тенекеджия или сервиз, в който ще могат да коригират тази кривина, защото осъзнавам, че няма как да разбирам от всички занаяти и да си я управя сам. А колата си ме кефи и ми се иска да си ми остане :mrgreen: ... Става въпрос за Пловдив и околноста, трудно бих се надъхал да я закарам до другаде , но при гарантиран успех и кадърно свършена работа бих се навил за поход.
Благодаря Ви , предварително за отделеното време ! :yes:

ентусиаст
Аватар

Re: Крива надлъжна греда ....

Мнение от JOGI » 22 Юни 2014, 23:48

качвай я за части, не я пробутвай на друг.
аз лично с такава крива кола не бих се занимавал.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisMitev » 05 Юли 2014, 19:48

Колата е оправена. Закарах я на сигурен тенекджия , който свърши работата просто уникално. Колата е ударена в нещо от сорта на слизане от висок бордюр,камък, скала и дрън дрън или подобно сподели майстора.
Поради пренебрежението към темата с 270 преглеждания и 1 несериозен отговор не свързан с темата се отказвам да споделя цена, място и номера на майстора, който би свършил много работа на различни хора от Пловдив и района. Моля темата да бъде изтрита. :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 05 Юли 2014, 20:50

бах тоя несериозен отговор :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisMitev » 05 Юли 2014, 20:55

Ми на такова съм случил. Моля за помощ, мнение , насоки ... А ти ми казваш аз с такава крива кола не бих се занимавал. Няма лошо , но с кое по-точно ти беше сериозен в отговора си и с кое с опита да ми помогнеш или насочиш. :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 08 Юли 2014, 0:35

Просто проблемът ти не е често срещан и затова никой не ти е отговорил. Дано сега ти е наред колата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 09 Юли 2014, 22:02

BorisMitev написа:Колата е оправена. Закарах я на сигурен тенекджия , който свърши работата просто уникално. Колата е ударена в нещо от сорта на слизане от висок бордюр,камък, скала и дрън дрън или подобно сподели майстора.
Поради пренебрежението към темата с 270 преглеждания и 1 несериозен отговор не свързан с темата се отказвам да споделя цена, място и номера на майстора, който би свършил много работа на различни хора от Пловдив и района. Моля темата да бъде изтрита. :mrgreen:

`

некоректно е това, колега...нали това е целта на форума

на теб предполагам би ти било полезно в началото, ако имаше такава тема...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юли 2014, 20:43

BorisMitev написа:Поради пренебрежението към темата с 270 преглеждания и 1 несериозен отговор не свързан с темата ...

А ти какво мислиш, че всеки тук е имал кола с крива греда и я е оправил ама си кътка информацията, че да не би случайно да ти помогне?
Изображение

Назад към E36