Давам 120 лева който ми оправи климатика монтиран в Италия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- stefan.zdravkov
- Потребител
-
Давам 120 лева който ми оправи климатика монтиран в Италия
пичове помагайте карам бмв е36 316 мотора с веригата , случаят ми е следния: колата фабрично е излязла без климатик, След това в Италия са монтирали някакъв смешен климатик който неможе да ми изстуди колата, на 4-та степен духа много слабо, обдухването е кофти, самия климатик има монтирани две копченца едното със снежинка за пускане на климатика, което когато пусна климатика се вкл. и започва да духа студено другото за затваряне на клапата на купето която въобще не работи , и така с две думи искам някой да ми оправи климатика давам 120 лева!
ако някой е запознат с тези климатици които са монтирани в италия
ако някой е запознат с тези климатици които са монтирани в италия
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Давам 120 лева който ми оправи климатика монтиран в Итал
Вече останаха 100, щото 20 взимам за да ти пусна темата!
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Ходи да ти напълнят климата с фреон(струва 40лв
) а разликата до 120лв ми ги дай 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Аз, а също и други колеги , можеме да ти оправиме климатика и не само него , щото повредата не е само в него , но тия пари дето си предвидил са ти малко !
Пиши от къде си , за да ти се даде съвет кой може да ти помогне ....
Силата на духане няма нищо общо с климатика , тя зависи от други компоненти ...
Отварянето и затварянето на клапите е механично или електрическо в зависимост от годината , екстрите инсталирани в модела и т.н. , за да се види при теб каква интервенция е направена , може да се наложи да се разглабя доста по таблото или дори да се свали цялото табло .... В повечето сервизи само за това ще ти вземат тия 120 лв дето си ги приготвил и ще искат още !
Личи си , че нещата не са ти ясни , но за това първо питай и после предлагай сума , освен това раздела е технически, а не търговски и тук се обсъждат технически проблеми !
Пиши от къде си , за да ти се даде съвет кой може да ти помогне ....
Силата на духане няма нищо общо с климатика , тя зависи от други компоненти ...
Отварянето и затварянето на клапите е механично или електрическо в зависимост от годината , екстрите инсталирани в модела и т.н. , за да се види при теб каква интервенция е направена , може да се наложи да се разглабя доста по таблото или дори да се свали цялото табло .... В повечето сервизи само за това ще ти вземат тия 120 лв дето си ги приготвил и ще искат още !
Личи си , че нещата не са ти ясни , но за това първо питай и после предлагай сума , освен това раздела е технически, а не търговски и тук се обсъждат технически проблеми !
100ина лева могат да ти вземат да ти монтират оригинален климатик на мястото на Диавия-та. Цената на оригинален климатик е както се спазариш.
Желателно е донор-колата да е до вас, че иначе ще имаш и 100лв. за бензин докато намериш нещата, които ти трябват
После едно зареждане и е като нова
Желателно е донор-колата да е до вас, че иначе ще имаш и 100лв. за бензин докато намериш нещата, които ти трябват

После едно зареждане и е като нова

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
liloff написа:100ина лева могат да ти вземат да ти монтират оригинален климатик на мястото на Диавия-та.
Не каза за колко по 100 лева ще го направят.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
6 мнения
• Страница 1 от 1