Моля за съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет...
Здравейте уважаеми дами и господа. От два дни чета форума, понаучих доста, надявам се да науча още много, но сега директно на въпроса. Решил съм да си купувам кола. Преди 6 години се качих на БМВ и от тогава ми е фиксация. В последно време спестих някой и друг лев и се насочих към М36 318 115 коня версията. От известно време следя ето тази обява:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402513798467249
Мисля да си отида на оглед утре или други ден, в зависимост от времето на собственика и моето лично.
Напълно съм наясно, че трябва да се види намясто, но нещо ми подсказва, че това ще е добра оферта, която трябва да се погледне. Затова се обръщам към вас, като дългогодишни специалисти. Конкретно на този автомобил какво би било редно да прегледам, освен стандартните неща, за които се гледа всеки автомобил, който не е прясно излязъл от поточната линия.
Прави ми впечатление, че няма видими разлики в цвета, джантите са оригинални, салона е запазен, тук таме се виждат малки ръждиви петънца, което може да е външна проява на нещо ужасно или да е просто нещо малко, което се оправя.
Ако случайно собственика е някой от вас - нека да ми пише на лично съобщение, за да се разберем.
Благодаря на всеки отзовал се.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402513798467249
Мисля да си отида на оглед утре или други ден, в зависимост от времето на собственика и моето лично.
Напълно съм наясно, че трябва да се види намясто, но нещо ми подсказва, че това ще е добра оферта, която трябва да се погледне. Затова се обръщам към вас, като дългогодишни специалисти. Конкретно на този автомобил какво би било редно да прегледам, освен стандартните неща, за които се гледа всеки автомобил, който не е прясно излязъл от поточната линия.
Прави ми впечатление, че няма видими разлики в цвета, джантите са оригинални, салона е запазен, тук таме се виждат малки ръждиви петънца, което може да е външна проява на нещо ужасно или да е просто нещо малко, което се оправя.
Ако случайно собственика е някой от вас - нека да ми пише на лично съобщение, за да се разберем.
Благодаря на всеки отзовал се.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Re: Моля за съвет...
Колега първо колата която гледаш е Е36,а не м36
Относно обявата,първо снимките са много неясни,освен ръжди по праговете и разхвърлян багажник друго аз немога да преценя
Басирам се на по каса бира ,че си наредил в сайта колите по цена
,сега ги нареди по цена обаче от висока към ниска,после по година,поогледай ги и сподели какво си видял
Високата цена на една кола не е гаранция,че е читава ,но ниската цена е гаранция за проблеми,я по външен вид я по салон,предници задници и др,това е мое мнение и не ангажирам никой с него,моля не ми отговаряйте
Е36 няма космически технологий,така,че огледай за нормалните неща като всяка кола.
Моят съвет:събери още малко парички и си вземи кола след фейса може да искараш късмет с непълнолетна
,със запазен салон и без ръжди.Иначе за 1000лв не губиш кой знае колко те в надин дават по 400лв така,че няма кво толкова да му мислиш,но едвали колата която ти е направила впечатление е струвала 1000лв
после да не псуваш марката 

Относно обявата,първо снимките са много неясни,освен ръжди по праговете и разхвърлян багажник друго аз немога да преценя

Високата цена на една кола не е гаранция,че е читава ,но ниската цена е гаранция за проблеми,я по външен вид я по салон,предници задници и др,това е мое мнение и не ангажирам никой с него,моля не ми отговаряйте

Е36 няма космически технологий,така,че огледай за нормалните неща като всяка кола.
Моят съвет:събери още малко парички и си вземи кола след фейса може да искараш късмет с непълнолетна

Благодаря...адски много за съветите и за стила...Просто изречението с фейса и непълнолетните ме разби!!!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
С тия ръжди си струва и после да влизаш във филми с кърпене, ако е е30 или е21. Е36 има хиляди, така че избери читаво и не се занимавай с глупости. Ако искаш да го оправиш ще ти излезе повече от да си купиш хубаво, и каквито са бг "тенекеджиите", след година ще е в същото състояние.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Човек вкарай тези 1000лв дето си решил да ги дадеш, в колата която сега караш не си усложнявай живота с тази .Какво мислиш че ще вземеш за тези пари,сигурно кола която ще умре при теб.Кола за 1000лв може, но не и BMW.Вземи си една Корса или събери около 3/4хил. и тогава се оглеждай за някоя засукана италианка 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
5 мнения
• Страница 1 от 1