Изпотяват се стъклата отвътре

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318ti компот
Мечтае да кара: самолет

Re: Изпотяват се стъклата отвътре

Мнение от MadSc » 28 Май 2014, 17:18

Това с добавка, както каза колегата по-горе е 6амо за да се прибереш до у вас. Ако караш с това може след време да се вкараш в по- голям филм. Може да е на много места проблема. Последо ми се случи на една кола да и е отарвал О пръстена на входа на радиатра на парното и от там мажеше педното стъкло с изпаренията. Майката му е разглабяне, но на 90% съм сигурен, че проблема е под стъклото. Наслука с търсенето :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Изпотяват се стъклата отвътре

Мнение от Benord » 29 Май 2014, 10:46

Sasho.85 написа:
Benord написа:Сипете си една добавка за теч от радиатори,в радиатора.Има я на всяка бензиностанция.Майстори не Ви трябват.Успех!

Сипвай си на твойта кола, недей давай акъл на другите, освен ако няма да поемеш последвалия ремонт от запушени радиатори, грешно отчитащ датчик на водата и протекла водна помпа :dummy: :dummy:

След коментара Ви съм абсолютно наясно с техническите Ви възможности.Колегата вече спомена,че е бил по майстори,и ... нищо.Не бъркайте пораженията от натрупване на котлен камък с действието на активна добавка!Това което виждате като ефект е същото,нали?Да ама,не е. :mhihi:

Предишна

Назад към E36